Politică…pe centură

Posted: februarie 16, 2012 in Scrierile mele

Intâi a venit Ponta cu 15 condiţii, de bun simţ la o adică şi n-are cine să mă contrazică. Apoi, aseară i-am auzit pe cei din PNL cu alte 4 condiţii puse executivului , ca ei să revină la muncă. Eu dac-aş pune o singură condiţie, ce să spun chiar o zecime sau sutime de condiţie, aşa ca o cârteala nici măcar mârâială a-şi fi dat urgent afară, drept în stradă, ca să nu vă spun şi de alte belele ce ne afectează şi ele, cum ar fi salariul, dar nu-mi stă-n caracater să mă plâng. Au venit cu condiţii că vezi doamne ei au mari ambiţii, unele dintre ele sunt şi ale mele. Dar după mine nu-s condiţii, nişte aberaţii în care nici ei nu cred, gândire de cap putred, emanaţie ce-au crezut că va face senzaţie, idei scoase din scăfârlii pline de scatii, dup-o băută urmată de-o şedinţă scurtă. Au mai spus ca n-am fi înţeles bine, şi vor reveni la parlament numai când se discută probleme importante, adică majore, acum se discută cele minore. Cu alte cuvinte când nu sunt probleme majore, deschid o paranteză, atât ei cât şi ei sunt plătiţi de noi, închid paranteza si emit ipoteza că ăia de-acolo joacă bambilici, se scarpină de limbrici şi unii se uită pe net ca să fiu mai concret, la fetiţe blonde cu multe fiţe, la filme porno de cu giorno, c-am evoluat la capitolul ăsta. Păi dacă-i aşa, de ce nu se-adună o dată pe lună, am face economii, sute de mii, nu i-am mai plăti, decât la orele lucrate, pe job, cum se practică în economia de piaţă şi dacă nu mă-nşel este stipulată treaba asta şi-n Codul Muncii.
Noi muncim ca să-i platim. Sunt supărat şi vă las vouă comentariile. Sunt pe centură, o maşină se chinuie să iasă din zăpadă. E un 4×4. Patru împing dintr-o parte şi patru din cealaltă.

Comentarii
  1. Singur spune:

    Cat iti da PD-L pentru articolul asta? Ca eu, daca as fi la PD-L, ti l-as cumpara. Face mai mult decat o tirada a lui Base impotriva opozitiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s