Şova…fără şovăială

Posted: martie 9, 2012 in Scrierile mele

Şova, purtătorul de cuvânt, elegant şi cu avânt, cu două facultăţi, se pare, expirate după promovare, dă cu bâta-n baltă iară, Ponta vigilent, ca să-si scape prietenul, devenit un pacient trimis la analize şi expertise pe posturile teve, altele decât antenele, l-a declarat “ignorant cum sunt mulţi alţi români”.

Mă-ngrijorează afirmaţia lui Ponta. N-a zis că numai Şova-i ignorant, n-a zis că-s puţini ca el amintind de-un prostănac, n-a zis că-s jumatate din români ignoranţi ci mulţi alîi români sunt ca el, apreciaţi voi câţi. Ii propun să-i trimită pe toţii ignoranţii la studii afară, pentru reciclare, de ce numai Şova să beneficieze de-o vacanţă în Washington. Nu sunt pedelist, o spun ca să fie clar, dar tare-aş fi fost curios ce explozie s-ar fi produs la antene dacă în locul lui Şova era unul de la pedele. Aşa că se va merge pe blat şi se mai zice că ziariştii sunt a patra putere în stat. Nu ! Sunt la mâna baştanilor care au teve.

De crin nu mai zic nimic. Se ofileşte pe zi ce trece. Ce să mai comentez că l-a făcut lipsit de onoare pe Dan Grigore? Unii m-acuză că dau în Antonescu, care ar fi o variantă în locul lui Băsescu. Domnilor, pentru mine Băsescu, în curând va fi istorie şi nu va mai avea şanse dacă-l vor suspenda să fie repus în funcţie sau să mai candideze. Asta este clar sau trebuie s-o repet. Se vântură idea că oricare ar fi mai bun ca Băsescu. Crinul, pentru mine e o floarea frumos mirositoare chiar îmbătătoare, dar Antonescu e un oarecare, din ăia mulţi recunoscuţi de Ponta.

Comentarii
  1. virgil spune:

    eu sunt de acord cu tine petrica,din pacate acesti ignoranti ne conduc,vezi basescu,si chiar vor sa ne conduca in continuare vezi antonescu.dar ce sa ceri atat timp ca sunt atatia care se uit in gura o.t.v.e dezolant.

  2. Altfel spune:

    Ce-mi plac mie romanii care sar la gatul celor care apara cauza romanilor! Ma prapadesc! Sincer! Fiindca eu cred ca poporul roman este pe cale de disparitie si unii ma critica. D-aia sunt bucuros, cand vad multi romani punand umarul la desfiintarea romanilor. Traiasca evreii, tiganii-pardon, rromiii!-si toti ceilalti, in frunte, bine-nteles, cu americanii. Jos romanii!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s