Nu-l deranjaţi

Posted: martie 16, 2012 in Scrierile mele

El a lansat revoluţia bunului simţ în politică şi pentru ca să nu se dezică, chiuleşte şi doarme, pe unde apucă. De-i vremea bună de e rea doarme cât vrea, iar găinarii îl caută de ouă, simt ei că le cloceşte ceva. Dimineaţa îşi bea gălbenuşul şi la lucru se duce când vrea, cloceşte ceva. Acuma e-n grevă, e altceva.
Pe un om politic de-l întrebi ceva, te ameţeşte, te abureşte până uiţi ce întrebare i-ai pus şi treci la alta. Dar nu-l înţeleg când pune condiţii, cum e cazul la greva la care asistăm, fără să-şi lase o portiţă, ca argument în cazul în care revine în parlament. Păi să vedem ce condiţii a pus crinul:
Jos Roberta. Ii place lui cuvântul “jos”, e cel mai bun din vocabularul lui politic şi nu că eu n-aş fi de acord ca Roberta să fie dată jos. Ii cere lui Ungureganu, mai nou, s-o dea el jos. Cine-i Ungureanu? Ce putere are el s-o dea jos. Acolo a fost pusă de parlament. Deci parlamentul trebuie s-o dea jos. Puterea n-are interes, ba chiar poate să invoce o lipsă de cvorum.
UNPR să nu mai fie grup parlamentar. Ce câştigă? Să zicem ceva funcţii pe-acolo, pentru câteva luni. Altceva nimic. Ei tot cu puterea votează.
Să voteze şi puterea la moţiuni de cenzură. Tu, vorbeşti de votare, Crinule! L-a câte voturi finale ai fost?
Să nu se mai dea Ordinanţe de Guvern sau cam asa ceva.
Domnule crin, dacă cumva te întorci în parlament fără ca măcar un punct de mai sus să fi fost rezolvat, cum iţi justifici greva? Orice-ai spune, n-o să ne dea pe spate. Se pare că lumea s-a săturat.

Domnilor, nu-l mai deranjaţi. Crinule…fă-te că lucrezi şi o să vezi cum scazi în sondaje.

Comentarii
  1. Costica spune:

    Baroane, cam abuzezi de etnobotanicul crin. Esti dependent acum. Ar fi cazul sa intri la o dezintoxicare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s