Contaţi pe mine-2

Posted: aprilie 12, 2012 in Scrierile mele

Nu vreau să mai scriu şi nici să mai compun “năzbâtii” care, sigur, v-ar fi făcut să uitaţi, pentr-un moment, de grija zilei de mâine (ne măreşte sau nu, leafa,… ne mai vine sau nu, pensia,… ce se întâmplă cu compensatele?) Am să mă retrag într-un colţ, să-mi las barbă, să uit că există aniversari sau sărbători legale în care aş fi putut închina un pahar în săntătea dumneavoastră. Am sa închid televizorul care m-a intoxicat, “băgându-mă” într-o criză, fără sfârşit.

M-am săturat de reclame, făcute de “jmecheri” cu creer “20 GB free”,…de toate genurile. Nu-mi pot scoate din minte, aia cu omul ce-şi prăjeşte mici, umplând casa de fum şi vine “banca”, îi dă un împrumut să-şi ia o hotă. I-a rezolvat problema cu fumul…nu mai are bani de mici.

M-am săturat de analişti,…şi de analiza analizelor. Sunt cu nervii la pământ, călcaţi, de “ei” în picioare şi nici cu colesterolul nu stau prea bine. “Drumul este lung” si o să “moară” de grija altora.

M-am săturat de “VIP-uri”. Nu mai vreau să aud că la nunta nu ştiu căror odrasle “s-au sacrificat 50 de porci şi o echipa de bucătari…”

M-am săturat de drumurile patriei. Mor oamenii..Cu zile, cu socri, cu părinţi… Zilnic, la orice oră şi pe toate programele, ca o ştire ce ne face să credem ca vom dispărea, cât de curând, ca naţie, pentru că pe noi “drumurile ne omoară”.

M-am săturat de guvernanţi, de politicieni şi de partide, de “războiul” pe care-l ducem,…”mârâind” şi fără rezultat. Oops, scriind, simt cum îmi creşte colesterolul. Am să mă retrag într-un colţ, să-mi las barbă, să nu uit şi să vă aduc aminte că sunt acolo, că n-am uitat de aniversări şi sărbători legale şi voi închina un pahar mare cu vin în cinstea dumneavoastră. Contaţi pe mine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s