Aseară mi-au dat lacrimile

Posted: aprilie 30, 2012 in Scrierile mele

Aseară, butonând pentr-o căutare de program, l-am auzit pe DD de la PP-DD, cum povestea că lui fică-sa i-au căzut doi dinţi din faţă şi n-a apucat să-i vadă, căzând că era în campanie si mi-am adus aminte:

Aseară, butonând telecomanda am dat de OTV, pentru cine nu ştie e un post TV. Acolo începeau sau re-ncepeau lucrările primului congres al partidului OTV-ului. Am nimerit momentul când şi-a început discursul şeful partidului. Un partid care este “partidul poporului” liniuţă numele şefului. Este clar pentru toţi, că nu suntem netoţi, ca el va fi “alesul” cu o majoritate covârşitoare, de sută la sută ca să nu zic în unanimitate, că nu prea mai dă bine. Mă rog, nu comentez. Trăim în Romania, dovedind încă odată că America este departe de a fi ţara tuturor posibilitatilor. Ce să-nteleg ? Dacă, prin absurd, tot poporul se va înscrie în acest partid, nu vom mai fi români ci “dandiaconeşti”? Mă rog. Din nou. Nu vreau să continui pe acest subiect, care fie vorba între noi l-am sesizat doar ca o paranteză, care mi-a venit în minte plimbandu-mă pe faleză, într-o seară geroasă şi cu vânt, despre care pot să scriu o carte dacă-mi pun în gând, motiv pentru care nu mai scriu niciun rand, deoarece mi-e clar, eu am o problemă iar şeful “dandiaconeştilor” are o stratagemă.
Deci revin la discurs. Vă surprinde dar va spun cinstit ca mi-au dat lacrimile. “Şeful”, care se pare, încă, n-a fost ales, arăta “dandiaconestilor” din sală un carneţel unde pe prima pagină era un desen (la TV nu s-a văzut bine) spunea el, stângaci, făcut de micuţa lui fetiţă ce era foarte tristă pentru că dacă, el ajunge la putere, va fi extraordinar de ocupat să resolve problemele din stat încât nu va mai avea timp să se joace cu ea. Auzidu-l, am schimbat canalul şi atât de tare-am râs că mi-au dat lacrimile.

Comentarii
  1. FOCU spune:

    Reactie normala la oameni normali.Din pacate prostia se ia si face si rau. Sa traiesti!! GF

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s