Mă întreb…ca prostul – 6

Posted: mai 22, 2012 in Scrierile mele

Mult Prea Cinstitul Ponta a declarat: „Eu voi respecta orice decizie a Parlamentului…” De ce acum? De ce nu-ai respectat deciziile şi nu când erai în opoziţie? Ti-a convenit să faci grevă pe banii mei. Democraţia pentru tine e o stradă cu sens unic?

Prea Cinstitul Constantin de la Agricultură a fost găsit de jurnalişti c-o minciuna-n CV, cum c-ar fi făcut un curs de specialitate, de cinci zile, la scoţieni, sau cam asa ceva şi ăia nu i-au găsit numele lui pe listele lor de cursanţi. Mă întreb, de ce atâta lipsa de deontologie la jurnalişti? Probabil, cursul a fost absolvit înainte de căsătorie şi trebuia căutat… pe numele de fată.

Comentarii
 1. Aglaia Dimofte spune:

  Domnule coleg le zici foarte bine si este laudabil ca le zici. Traim un timp foarte dificil si trebuie sa-l acceptam avand grija de propria persoana. Am sa relatez pe scurt ce se intampla de doua saptamani la facultate in Galati. Curtea facultatii avea niste arbori frumosi care reprezentau o oaza de verdeata si un certificat privind varsta facultatii etc. Acum dupa ce au inverzit sunt taiati (au mai ramas doi, trei..). „Justificarea” este ca se vor planta brazi argintii, se va aduce pamant de la munte… Nu doresc sa mai comentez, dar acesta este nivelul personalului la noi intr-o institutie modesta, si atunci ce sa mai discutam de parlament, de ministri etc.
  Astept toamna sa punem de o intalnire.
  Numai lucruri si fiinte bune si frumoase!

  • aronpetru spune:

   Toamna vine repede. Daca primesti aces comentarii raspunde-mi. Nu-mi dau seama ce se intampla.
   Un coleg de-al meu nu-si poate posta comentariile pe blogul meu

 2. Gigi Boros spune:

  In legatura cu toamna,da toamna se numara bobocii(si copacii de pa IPG sau UPG)si subscriu la o intalnire.Anuntati-ma pronto si ma prezint.Colegul care nu poate posta comentarii este sigur ca e conectat la internet?Toate bune si frumoase cum a spus Aglaie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s