Trofeul calităţii

Posted: mai 23, 2012 in Scrierile mele

Din respect pentru Parlament, Mult Prea Cinstitul Ponta a facut grevă si greva a făcut-o ca n-avea altceva mai bun de făcut, deciziile nu se luau acolo ci la Guvern. Corect spus este că a respectat deciziile Parlamentul, pentru că nu erau si nefiind, nu poate fi acuzat. A manevrat frumos, a dat jos Guvernul, care oricum nu mai era dorit de popor şi a instaurat unul, cel mai cinstit, declarând cu emfază că legile ţării sunt în adeneul lui. Astfel Mult Prea Cinstitul Ponta a luat primele măsuri, trăgându-si în subordine Inspectoratul de Stat în Construcţii. Pe şef la schimbat şi imediat acesta, un apropiat a pesede, a retras plângerea în “Trofeul Calităţii”. Un meci ce se desfaşoara de 8 ani, amânat până ce au ajuns la putere. In curând îl vom vedea pe bombonel ridicând victorios cupa “Trofeul Calităţii” deasupra capului. Sampania o va turna Mult Prea Cinstitul Ponta. Să nu-mi spuneţi că bombonel, căruia i se spune “patru case”, e uşă de biserică, un bugetar cu un salariu vai de el, ce cu nesimţire ne-a invitat să-i numărăm ouăle.
Ii aud pe mulţi spunând că orice Guvern va conduce ţara, este mai bun decât cel care-a fost. Păi, ne merităm soarta, dacă acceptam pe oricine, înc-o dovadă că suntem proşti. Si dacă vă spun asta sunt acuzat că-s pedelist.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    Cauza principala este informatia corecta. Daca s-ar fi inchis posturile TV si Radio care dau informatii gresite nu s-ar fi ajuns aici. Informatiile fiind contradictorii si problemele personale multe nu mai este timp de analiza si foarte multi iau lucrurile cum le sunt aruncate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s