De râsul curcilor

Posted: mai 25, 2012 in Scrierile mele

Hai că-mi place. Ordonanţa de Guvern, cred că prima, dată de Mult Prea Cinstitul Ponta, aia cu retragerea banilor de la primarii PDL, este parţial neconstitutională. Asta a declarat CCR. Ce să-nţeleg? Imi primul rând nu prea înţeleg neconstitualitatea am lipsuri în acest domeniu şi ca să împac şi capra şi varza, am să spun: ori Mult Prea Cinstitul nu se pricepe ori şi-a băgat coada Băse.

Crinul s-a deschis mai de dimineaţă şi ne-a grăit: Atâta timp cât Băsescu lasă Guvernul să lucreze, nu-l suspendăm. Nu vi se pare că asta sună a ameninţare? Nu mă dau în vânt după Băsescu, poate nu mă credeţi, dar crinul, cel mult poate sa propună suspendarea preşedintelui. Mă-ntreb, cine-i crin antonescu de vorbeşte în numele meu. Să nu mă facă, s-ar putea să-l revotez pe Băsescu, de-al dracu, şi cine ştie, câţi vor gândi ca mine.

La Guvern s-a pus de-n sacrificiu. Mult Prea Cinstitul Ponta la sacrificat pe Grăjdan, proaspatul numit la şefia Inspectoratul de Stat în Constructii, pe altarul lui Nastase. Ia citiţi ce a declarat grajdaru în legatură cu dosarul “Trofeul calitatii”, parcă revedeam secvenţa rămasă memorabilă, cu răposatul Dinică, din filmul Dacii: in nemenicia mea…şi-acum grăjdaru: „Atunci eu am fost unealta, pentru ca eu am dus documentele la DNA care l-au încriminat pe domnul Nastase (şi vrea Justiţia să-l bage la pârnae). Acum, am trimis din propria initiativă adresa la Inalta Curte (e vorba de o adresa prin care Nastase, n-a prejudiciat), pentru că trebuia să-mi repar cumva greşeala de atunci. Nu m-a pus nimeni, am făcut-o din propria iniţiativă” A continuat cu ceva ce m-a dat pe spate: „Motivul pentru care…să zic…conştiinţa m-a obligat să fac acest lucru este pentru că se împlinesc 150 de ani de când Alexandru Ioan Cuza a înfiinţat această structură care a contribuit de-a lungul anilor la păstrarea clădirilor şi monumentelor istorice care sunt în România la ora asta”. Mai sunt proşti mulţi, de promovat, la PSD. De rasul curcilor. Acum, Mult Prea Cinstitul este condamnat să-l condamne pe Năstase. Dacă Năstase scapă de condamnare e vai de viitorul lui… Parafrazez un slogan al FNI: mafioţi din USL, dormiţi liniştiţi, Guvernul lucrează pentru salvarea voastră. Pe mine mă scuzaţi, nu mă simt prea bine. Mă duc undeva, să mă răstesc la pantofi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s