Dosarul „Flota”

Posted: mai 31, 2012 in Scrierile mele

Adrian Nastase zis bombonel şi “patru case” din care una la Cornu, prieten bun cu Miky-Spagă şi un altul cunoscut ca “măi dragă”, n-are somn noaptea de grija ţării şi în calitatea lui de vecin cu Prea Cinstitul Ponta îşi permite să se-amestece-n treburile ei, pe principul că vecinul, mai ales când e Prim Ministru, e mai aproape de piele ca maieul. Si uite-aşa îşi sar, reciproc, în ajutor, ca doi buni prieteni ce sunt, mai ales unul, ăla care-a dat cu tunul, acum când ar fi justificat, de conjunctura care s-a creat, prin accedere la putere şi ar fi mare păcat ca marele bărbat, fost cândva de stat, să rămână în căcat.
Intr-o dimineaţă devreme, pe la cinci, la ochii-n cearcane adânci, de grija noastră, c-am fi-ntr-o situaţie albastră şi numai el ar fi cu cale, cu idei conceptuale despre cum ar trebui a construi, nişte instituţii cu virtuţii, la sunat pe Grăjdan şi a declarat răspicat cu tupeu de fariseu „Am discutat cu el felul în care trebuie construite noile instituţii ale ţării”. In aceiaşi dimineaţă, Grăjdan a trimis la DNA documentul ce-i venea ca un inel pe degentul lui bombonel, abolvindu-l de necazuri, că de-aia n-avea somn, avea coşmaruri.
Suntem 18 miloane în ţara asta. Chiar pe toţi ne crede proşti. Acum îi aştept pe uslaşi, care se vor repezi: da’ de Dosarul „Flota” nu zici nimic. Băi, preacinstitilor, v-asigur c-am să zic, dar puneţi-o pe tapet, nu numai asta ci tot ce-aţi furat şi voi şi ceilalţi.

PS Aseară am aflat adevărul din gura lui Năstase. Să le fie ruşine celor ce au dezinformat. Convorbirea n-a fost la 05:00 ci la 05:53 si n-a durat decât 49 de secunde. Ce poţi spune în 49 de secunde? M-am liniştit. Imi pare rău c-am postat acest neadevar pe blog. Scuze domnule Năstase.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s