Politician de doi lei

Posted: iunie 1, 2012 in Scrierile mele

Am început să-nţeleg că accesul la putere, poate lua minţile omului. Din acest punct de vedere pe Mircea Diaconu, de la Cultura îl înţeleg. Poate e nevinovat. Nu stiu şi nici nu mă interesează. Ceea ce este un fapt, este anchetat. Parte din presă, nu antenele, îl acuză că n-ar fi corect să rămână pe post, totusi el nu cedează desi, după lege, anchetaţii n-ar trebuie să ocupe funcţii înalte-n stat (zic eu) Ce-mi pare rău este că în loc să-mi rămână-n memorie ca un actor de nota zece, îmi va rămâne ca politician de doi lei.

Comentarii
 1. Romanasii spune:

  Habar n-am daca este sau nu vinovat de ceva. ANI a tot dat rateuri. S-a vazut ca face totul la comanda lui Basescu. A se vedea cazul Ecaterinei Andronescu de exemplu. S-ar putea sa fie la fel si cu Mircea Diaconu. Dar nu inteleg de ce accepta sa aduca atatea prejudicii guvernului din care face parte si chiar carierei sale. Nu face altceva decat sa dea apa la moara basistilor. Si nu putem trece cu vederea „coincidenta” cu dosarul Codrut Manta, Blenar, mafia de la Monaco. Acolo se vorbeste de frauda de zeci de milioane de euro. Apoi mai sunt scandalul cu familia Robertei Anastase, jaful de la Posta Romana patronat de Boc-Anastase, unde la fel e vorba de zeci de milioane de euro. Romanii sunt usor de pacalit, din pacate.

  • aronpetru spune:

   Mie personal imi pare rau de Diaconu. Daca se va dovedi ca este nevinovat, va fi vai de justitia Romana. Eu personal nu am incredere in ce se intampla cu Justitia noastra. Aceiasi vina, decizii diferite, cum dracu?

 2. Aglaia Dimofte spune:

  Stmate coleg, ma bucur ca le zici bine si ca ai resurse energetice pentru analiza. Toti dorim lucruri adevarate si am obosit de atatea falsuri. Iti recomand o emisiune bine documentata si cu umor inteligent, este pe B1, „Lumea lui Banciu”, ora 23.00 sau in reluare dimineata la 6.00. Este mare lucru sa ai curajul de a prezenta lucrurile asa cum sunt, nu asa cum se doreste de catre o forta fie de dreapta fie de stanga.
  Toate cele mai bune!

  • aronpetru spune:

   Am sa-l caut pe acest Banciu. De obicei la ora aia eu cam dorm. Poate e mai bun ca mine. Eu spun ce am in gusa. E bine sa nu-i lasam pe astia, preacinstitii sa-si faca de cap. Isi vor lua lume-n cap.

  • aronpetru spune:

   Am sa-l caut pe acest Banciu. De obicei la ora aia eu cam dorm. Poate e mai bun ca mine, oricum este mai bine informat. Eu spun ce am in gusa. E bine sa nu-i lasam pe astia, preacinstitii sa-si faca de cap. Isi vor lua lume-n cap.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s