Spuse…la mişto

Posted: iunie 1, 2012 in Scrierile mele

Mult Prea Cinstitul Ponta a declarat despre moţiunea opoziţiei: „Să ataci la CCR faptul că noi prin lege nu am modificat Constiuţia ori este o uriaşă ipocrizie, ori au depus contestaţia la mişto….” Aici e de vină PDL, de ce n-au facut-o cât au stat la putere? Au făcut şi ei ca tine: pe Grajdaru l-ai numit în funcţie la mişto, pe Mang, acest copy/paste, la mişto, chestia cu taxa de solidaritate, la mişto…..Poate si asta ai spus-o la mişto: „Nu am venit la guvernare să schimbăm pe PDL cu USL, să vedem dacă mai câştigăm alegerile sau nu.”

Mult Prea Cinstitul Ponta a fost huiduit la Iaşi. USLe-ul a apelat la un grup de specialişti britanici care, au constatat că numărul de decibeli, la huiduieli, este mai mare decât cel făcut la aclamări. S-a luat măsura ca cei ce huiduesc să fie amendaţi pentru deranjarea liniştei publice

Mult Prea Cinstitul Ponta a declarat: „Sunt foarte hotărât să dau orice mesaj politic necesar. Cine greşeşte, cine calcă pe bec il trimitem în alte activităţi, private dacă este cazul”, Il aştept la noi la societate, s-a dat drumul la angajări. Dacă nu-i convine naveta, il recomand lui Prigoană.

Mult Prea Cinstitul Ponta a declarat : Vrem să luăm decizii care vor fi dureroase şi pentru noi (adica pentru PSD) şi a continuat Credeţi că nu vor social-democraţii din teritoriu să punem şi directorul de şcoală şi femeia de serviciu de la PSD? Voi şi supăra colegi, dar îmi asum asta. Cred ca este spusă la misto, că vreau să văd şi eu un pesedist că-l roagă pe multpreacinstitul să-i angajeze nevasta femeie de serviciu.

Cam faci mişto de noi multepreacinstite Ponta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s