Antiteză

Posted: iunie 22, 2012 in Scrierile mele

O opinie. la opinii diferite

Mă mai uit pe net şi constat că o parte, din ce în ce mai mică, ia apărarea multpreacinstitului copy-lot Ponta, ba chiar unii încearcă, în disperare de cauză, să ne demonstreze că teza lui de doctorat n-ar fi plagiat, ar putea să fie toată copy-paste dar, dacă ajungi la alte concuzii ar fi demnă, poate chiar si de premiul Nobel. Păi, dacă dai copy-paste şi pe concluzii, îşi fac iluzii. Cei care susţin că este plagiat sunt admonestaţi cu întrebarea “aveţi expertiză pentru asa?”. Păi eu le întorc întrebarea “dar, voi, aveti?” Apoi vor începe acuzele, c-am avea ceva cu multpreacinstitul. N-avem nimic. Noi avem ce-avem cu proştii şi cu hoţii. Ne-am săturat de ei. Spre deosebire de voi, uslamiştii, eu pot să strig în gura mare că este plagiat, atâta timp cât multpreacinstitul vostru copy-lot n-are atâta demnitate să dea în judecată publicaţia Nature care, l-a făcut de tot rahatul în întreaga lume. Asta pentru mine, e suficient şi pot să-nchei cu clasica formulă, ceea ce trebuia demonstrat s-a demonstrat.
Să nu credeţi că-i voi crede pe cei de la Comisia de Etică dacă nu-l vor pune preşedinte pe Mang. Aşa cum a fost numită, mi-e teamă de partizanat. Părerea mea este că lucrarea de doctorat a multpreacinstitului, care a şi declarat c-ar renunţa la ea, dacă era tipărită pe hârtie higienică, avea valoare.

Comentarii
 1. Ladzi Beretz spune:

  plagiatul = furt intelectual, cea mai grava forma de FURT. In cazul de fata este DOVEDIT, fara putinta de tagada. Daca ar avea obraz si bun simt isi dadea de mult demisia, dar NU ARE!
  Ca si BOU’ ala de poogonici, care a ajuns sa ameninte Presedintele, el, un imbecil…In ce calitate o face? si culmea io-l mai si cunosc pe nulitatea aia de machedon, Hasoti, e prost ca noaptea si are multe tinichele de coada…ahh, ca-i curva si jigodie pe fata asta e o conditie sine-qva-non….Mare gafa au facut PDL-istii ca au dat haturile din mana acestor retardati…Aveau toate pirghiile sa mai stea citiva ani la putere sa nu mai apuce astia sa ridice capul..NICIODATA!
  Io, totusi mai sper intr-o forma de lovitura impotriva curvelor comuniste si adunaturii din jurul lor…O lege martiala ne-ar coafa perfect! Inca mai sper la ceva caci am ajuns prea jos, cu analfabeti gen vanghele sau pogonici, securisti dovediti gen ghise, miky spaga, pesti gen r. negoita sau pedofili gen banicioiu, si tot asa….

  • aronpetru spune:

   Apropo de Hasoti. Dintr-o intamplare nefericita, la o trecere de pietoni, cel din fata franadn brusc, i-am turtit putin porbagajul. Am mers la politie. Totul in regula dar eu eram in culpa. Sti ce mi-a zis. „Avocatul meu e Hasori, ati auzit de el?” I-am raspuns „Nu stiu Dom’le cine Hasoti asta.” Era atat de ofuscat „cum dom’le, n-ai auzit de Hasoti” I-am spus raspicat „Nu. De ce ma sperii, crezi ca mi-e frica de asfa, ia repeta cum il cheama” Chiar, cine-i acest Hasoti. Ce ti-am spu este real

 2. Ladzi Beretz spune:

  nu merg linkurile:(

 3. Ladzi Beretz spune:

  hai ca m-am enervat deja…daca ai setat sa nu se poata pune nijte linkuri amarite, apoi nu ma mai agit…

 4. Ladzi Beretz spune:

  Nu m-ai inteles, am vrut sa pun aici, sa urc un link ca sa vaza lumile, dar nu merge…de trimis in alta parte n-am incercat ca n-am avut nevoie…
  In fine..

  Hasotti e un machedon timpit, de-a dreptul prost ca majoritatea machedonilor( becali, hagi ), dar bum mancator de cacat, NU ESTE avocat ci lefegiu la stat avind o meserie fara sens si insemnatate sociala: muzeograf. „Avocat” l-au facut la apelul de seara, dovada ca nu stia nici ce facultate a absolvit, aka cum se numeste CORECT…de fiecare data dã alta varianta 😀 Titlurile sunt luate in perioada post ’91, pe bani, cind se putea orice…asa ca inca o nulitate care ne va conduce, mai lipsea vanghele si alti citiva in guvern, dar nici cu astia nu mie rusine….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s