Pe scurt

Posted: iunie 22, 2012 in Scrierile mele

Niciun comunicat oficial legat de tentativa de suicid al lui Năstase. Oare ce ascund? Păi, în cazul ăsta ne permitem să spunem orice. Eu cred că glonţul a fost scos dintr-o etuvă, pus la dezinfectat iar, poliţistul l-a ţinut de mână să nu cumva să se greşească direcţia. Si mai cred că s-a împuşcat din cauza lui Ponta care, la băgat într-un mare rahat cu teza de doctorat.

La întrebarea unui reporter, „cum se simte Năstase?”, multpreacinstitul copy-lot a răspuns, printre altele „cred că e mulţumit Băsescu”. Si eu care credeam că-l vor jos, pe Băsescu şi de fapt, tot ce fac, fac să-l mulţumească pe Băsescu.

Multpreacinstitul copy-lot a devenit personaj de notorietate, pe plan mondial. Culmea, noi nu ne mândrim cu el.

Guvernul a trimis o scrisoare la Nature să-l apere pe Ponta. Au fost chemaţi, îi enumăr în ordinea sosiri, specialişti lingvişti in: germană, suedeză, malgaşă, turcă, islandeză, franceză, arabă, hindusă, spaniolă, bulgară chiar şi rusă, mai sunt aşteptaţi lingvişti din Africa şi de la Polul Nord. Incă n-au reuşit să descifreze ce-a cerut Guvernul Romaniei de la ei.

Comentarii
 1. Ladzi Beretz spune:

  Sunt imbecili, sunt multi dar au din pacate si tupeu pe masura…Mi-e cea mai profunda scirba. Timpit sa fii, cind ti se arata si demonstraza ca ai furat tu nu recunosti…Pai cine-s veneticii astia care ne reprezinta?
  Vanzatori de tara sau ce ? Urmasii lu bombo?

  • aronpetru spune:

   Cred ca ai auzit cea a spus un medic. Suicidul lui „patru case” un plagiat. Nenorociti. Sa-l vad pe multpreacinstitul cu plagiatul lui, o sinucidere politica. Ai auzit ca a trimis la Nature, Maria Sa Guvernul. Sunt ridicoli

 2. Ladzi Beretz spune:

  Dap, a ajuns sa-si rezolve trebile personale cu ajutorul guvernului….Halal….Si totusi, e o chestie care nu se leaga , ceva nu merge….DE CE au fost lasati si acceada la putere asa de simplu, de ce ailalti au cedat friiele fara nici o rezistenta, oferindu-le pur si simplu imbecililor astora?
  Daca e vreo strategie basesciana, inseamna ca, chiar e un geniu omu’ asta – om vedea in toamna – daca nu, inseamna ca e ceva muuult mai GRAV, ca suntem niste marionete, capetele atzelor fiind undeva pe afara, iar noi nu mai valoram absolut nimic….In a doua varianta ar putea veni si Edgar Quinet la conducerea tarii sau vreun boschetar din cei ce-si fac veacul prin canalizari, ca ar fi tot aia….E CUMPLIT!!!!

 3. Ladzi Beretz spune:

  Da vaz ca nu mai esti activ pe facebookuri:D
  te-ai retras aici?
  si acolo e ” de lucru” eu ieri si azi i-am blocat si dat spam cu reclamatii in coada tuturor celor ce injurat ca birjarii si in mod repetat…hai ca si eu i-am injurat, dar s-o faci zilnic, gen sablon, in mod repetat, mi se pare un spam ordinar..nush daca au fost stersi sau li s-a interzis accesul, dar cel putin eu nu-i mai vad..daca vrei putem sa ne consultam sa-mi zici daca la tine mai sunt prezenti…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s