Fişa medicală

Posted: iunie 28, 2012 in Scrierile mele

Eu sunt prim ministru de acum / Nimeni şi nimic nu-mi va sta-n drum / M-a făcut muica oltean / „No, iart-o”ţi-o spun eu că-s ardelean.

„Viitorul sună bine. Păcat că nu raspunde nimeni” de tot ce se întamplă în ţara asta. Iniţial am vrut să adaug la Cartea de Bucate o nouă reţetă: Varză de Bruxelles cu ponta, crin şi suc de portocale gândindu-mă şi la opoziţia pedelistă, stoarsă, la maxim, de actuala putere şi rămasă fără vlaga cunoscută. Unde este Blaga?. Despre mult preacinstitul Ponta am scris că minte, am scris că vă păcăleşte, Despre USL am scris că nu va ţine cont de nicio Instituţie a statului. N-am scris că ne îndreptăm spre dictatură. N-am scris că parlamentul (legislativul) ve deveni o anexă a executivului. N-am scris că Justiţia va fi terfelită. N-am scris că se va încerca anihilarea Curţii Constituţionale. N-am scris că-şi vor anexa chiar şi Monitorul Oficial, ca să publice numai ce le convine. N-am scris nimic despre politizare. N-am scris despre TVR care, va fi probabil antena 4. N-am scris pentru că nu mi-am închipuit să ne întoarcem in timp, credeam că de astfel de mârşăvii am scăpat, credeam că democraţia a învins în România. Am fost şi-am rămas un credul. Am să scriu, acum când modul de comportare şi semnalele pe care ni-l dă multpreacinstitul Ponta, printr-o comportare de infantil, nu pot să-i spun politician, în România se dă liber la furturi de orice natură inclusiv furt intelectual. Se dă liber la persiflat şi injurat Justiţia, chiar şi Poliţia. Se da liber la încălcat legile. Acest nenorocit pus în fruntea Guvernului care, se bate cu căramida în piept, că tot ce face, face în numele poporului, mă îngrozeşte.
Mi-au luat-o degetele înainte pe „clapele” laptopului şi au „cântat” altceva decât ce vream să scriu, despre fişa medicală. Eu, şi nu numai eu, în fiecare an, sunt obligat să-mi actualizez fişa medicală şi să demonstrez că sunt apt de munca la care voi fi supus. Nu vreau să mă refer la fişa lui Năstase, de la ieşirea din spital, cum că n-ar prea fi apt de stat la peniteciar din cauza unui glonţ rătăcit printr-o bibliotecă, ce-l aştepta la intrare să-l zgândere la gât că ouă n-are, glonţ venit dinspre “stanga” sau dinspre „dreapta” că aşa s-ar parea, a fost tras politic. Mă refer la fişa medicală a lui Ponta. Are? Daca nu, trebuie consultat si fişa, publicată, ca la orice om de stat. Băiatul asta e bolnav şi nu trebuie să fi specialist să-ţi dai seama, este exact cum ai analiza un plagiat.
Multpreacinstitul nostru Prim Ministru este bolnav de paranoia şi ca să fiu explicit, paranoia este un grup de boli psihice care se manifestă prin:
lipsă de logica de gândire. Păi ce e logic în gândirea lui. Dacă decizia CCR îi convine, CCR-ul este independent, dacă nu, este înregimentat politic de Băsescu. Nu comentează deciziile Justiţiei dar, comentează arestare lui Năstase si a copliciilor lui pentru favorizarea infractorului, c-ar fi toate politice. Mă opresc aici că exemple sunt atât de multe că aş ocupa tot blogul
idei fixe. Nu-l interesează treburile ţării, are doar două idei până-n prezent, suspendarea lui Băsescu şi Bruxelles, atât de fixe încât, dacă nu le rezolvă va ajunge, sigur, la balamuc declarând, în ultimele zile, atmosfera în ţara este „insuportabilă”. Vrea şi el să respire aer de Bruxelles.
susceptibilitate. Este tipul care se supără repede, precum un copil răzgâiat căruia, nu i se satisface o dorinţă şi începe să dea din picioare, plângând supărat şi astfel uită că e Prim Ministru, un cârlan de-al lui „măi dragă” şi dă nişte declaraţii de-ţi vine să dai cu ele de gard. Este o predispoziţie a lui, de a suferi influenţa agenţilor externi, Guvernului sau, chiar cei interni ceea ce confirmă faptul că nu poate conduce el.
orgoliu exagerat. Acum eu sunt Prim Ministru, parcă aşa a declarat cu emfază, şi va conduce de la Palatul Victoria. Fals. A uitat să ne spună cine va avea acces la Palat. Nu permite să fie călcat în picioare de nicio Instituţie din Stat, fie ea Justiţie, fie ea Curte Constuţională, fie ea ce-o fi. El este Ponta. Priviţi-l la televizor cum rânjeşte când ne vorbeşte. Nu seamănă cu ranjetul lui Năstase de pe targă? Nici Năstase nu e prea sănatos dar, copy-lasul ăsta e mult mai bolnav ca el..
mania persecuţiei. Auzi Dom’le! El să fie acuzat de plagiat. E o persecuţie politică şi teza lui e autentică (am vrut să scriu identică), precum alte teze de doctorat. Deja a luat măsuri, cred cu ameninţări, că altfel nu-mi explic de ce Facultatea de Drept a declarat că nu e în măsură să aprecieze teza lui de doctorat, fie le e frică să nu facă premierul nostru drag vreun infarct fie sunt santajabili fie nu-s capabil. Oricum e trist N-avem competenţi nici măcar sa facem comparaţii, în oglindă. La toţi le pasă de ţară, de aici până-n tindă..
halucinaţii. Nu dau decât un exemplu. In noaptea cu evenimentul, cunoscut în întreaga lume ca „surogat de suicid” la intrebarea unui jurnalist „cum arată D-ul Năstase?”, multpreacinstitul nostru premier a răspuns „Groaznic”.
Un ilandez mi-a recomandat, multpreacinstite Ponta, un sfat pentru dumneata: “In viaţă, sunt doar două lucruri pentru care trebuie să-ţi faci griji: dacă eşti sănătos sau bolnav. Dacă eşti sănătos, n-ai de ce să-ţi faci griji. Dar dacă eşti bolnav, sunt doar două lucruri pentru care trebuie să-ţi faci griji: dacă te faci bine sau dacă mori. Dacă te faci bine n-ai de ce să-ţi faci griji. Dacă mori, sunt doar două lucruri pentru care trebuie să-ţi faci griji: dacă mergi în Rai sau în Iad. Dacă mergi în Rai, n-ai de ce să-ţi faci griji. Dacă mergi în Iad… o sa fii aşa de ocupat în a da mâna cu toţi prietenii tăi, că n-o să ai vreme să-ţi faci griji!”
Aşa că, multpreacinstie Ponta îţi recomand să ai grijă de sănătatea ta, de la paranoia la nebunie nu e decât un pas şi dacă îl vei suspenda pe Băsescu voi fi nevoit să-l revotez, aşa cum am făcut, într-un tur doi, cu ani în urmă când, obligat, l-am votat pe Iliescu să nu câştige Vadim.

Comentarii
 1. Ladzi Beretz spune:

  In fine, sunt incorigibil , e locul unde mai ma pot confesa, desi am promis sa nu mai scriu…

  Tare, dar tare mi-as dori sa fie arestat imbecilul asta cind revine in tara de la Bruxelles pt: uzurpare de inalte functii in stat, incalcarea hotararii CCR si pt ca face orice in afara de atributiunile sale.
  Modificarile peste noapte a legislatiei, subordonarea MO, a TVR si a parlamentului – guvernului e tradare de tara si ar trebui executat pt asemenea fapte…
  Apropo, „mandatul” dat de parlament de care se face atita vorbire este o simpla declaratie fara valoare, fara absolut nici o valoare de care se prevaleaza acest mincinos ordinar…De altfel ce sa ne mai mire ca el minte ca un jeg infect cind inca isi da cu parerea acel senil KGB-ist, cind vanghele garanteaza oameni fara coloana dar care au facultati gen abramburica, cind bombonel, hot ordinar i-a fost mentor, si citi ca ei…. Simplu : MI-E SCIRBA NUMAI SA MA GINDESC LA Eh…sper ca stati bine cu stomacul ca sa nu vi-l intoarceti pe dos numai la gindul ca fascistii astia ne-au incalecat si ne asteapta zile NEGRE….

 2. Ladzi Beretz spune:

  Ai uitat sa activezi functia EDIT pt texte/comentariile userilor…inerent mai apar greseli ce trebuie corectate pt a incelege corect mesajul trimis…..

  • aronpetru spune:

   Mai si gresesc. Daca le vad le corectez. As vrea sa-l vad pe paranoicul asta pus cu botul pe labe. Nu vad cine, poate daca iesim in strada. Nu face gafe, e sfatuit de-ai lui. Vrea cu orice pret toata puterea. Nu inteleg de ce tac liberarii, sau pe ei ii intereseza numai Palatul Cotroceni?

 3. Ladzi Beretz spune:

  Liberalii-s cãrpe si ei. De aia face spume pogonici, fiindca stie ca nu va fi niciodata presedinte ci candidatul de servici, ponta va vrea si presedinte si-si va pune un jeg de-al lui, ca doamne-ajuta, are destule shulfe si taraturi pe linga el, drept prim-ministru…
  Iesitul in strada nu e o solutie la cita indiferenta si cita sila s-a acumulat….Ies tot prostii si curvele, aia de-ai lor, platiti in proportie de 90 %, asa cum au facut si „protestul” de la universitate unde majoritare erau televiziunile si nu protestatarii, iar lumea a fost manipulata cu antenele si anumite ziare….Asta e, daca le-am dat nas jigodiilor securiste gen voiculescu & co., SR Stanescu, nistorescu, etc, nu-i mai insir fiindca ti-as ocupa blogul…asta meritam…

 4. Ladzi Beretz spune:

  Ntz, n-ai nimerit-o 😀 😀
  mi-a venit pe mail anuntzul ca a aparut acest articol dar inca nu s-a activat functia EDIT a comenturilor 😉

 5. Ladzi Beretz spune:

  Nop, EU am gresit:):D la mine vroiam EDIT , nu la altcineva, dar lasa daca nu merge, prea mult timp nu cred ca vom mai folosi acest mijloc de comunicatie…se va da o HG de urgenta si ne vor inchide net-ul, ca-n china;-)

 6. Ladzi Beretz spune:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s