Lansare de carte

Posted: iulie 3, 2012 in Scrierile mele

Editura „USLAROM” a lansat romanul autobiografic al multpreacinstitului Ponta. A fost difuzat in toate librariile viruale din tara.

Tirajul este suficient de mare. Nu va inghesuiti ca pe vremea lui „nea”, la carne.

Pretul autobiografieie este de „doi bani”.

 

Comentarii
 1. Gigi Boros spune:

  DA !! AR FI CEVA .

 2. Costica spune:

  Baroane, ai cam luat-o pe aratura. Fara sa fiu un fan al USL, ma bucur ca il ataca pe Basescu cu propriile lui arme, cu propriile lui metode machiavelice, cu propriile lui institutii pro-prezidentiale. Bine ca cineva a avut curajul sa o faca. Vipera de Basescu va muri din cauza propriului venin inoculat societatii intregi. Ca o parare personala, esti mult prea partizan, ca sa dai o valoare opiniilor tale. Fara suparare.

  • aronpetru spune:

   Se putea da jos Basescu foarte simplu daca acest Copy-Paste ar fi schimbat Constitutia si ar fi redus numarul de parlamentari. Dar nu asta ii intereseaza pe uslasi, cum sa piarda locuri in parlament? Pe ei ii intereseaza sa instaureze DICTATURA. Zic ca o fac in numele poporului. Care popor? Cine i-a votat? A fost un atentat care s-a bazat pe cumpararea parlamentarilor tradatori. Niste javre. Uite UNPR care spunea ca nu va vota anti presedinte? Pe cine crezi tu. Daca Basescu, pe care nici eu nu l-am inghitit va fi susp[endat, eu il voi revota. Aici am ajuns.

  • claudiu spune:

   costica,du-te si da la peste.ce se intampla acum ,numai ceausescu putea realiza.Copy-Paste, mai nou,amintit si cu masterul din Catania dar toate astea se vor intoarce ca un bumerang impotriva lui si a sistemului mafiot di care face parte

 3. Miki spune:

  As comenta ceva dar nu ma pricep la politica. Simt doar ca cu astia o sa intram intr-una din cele mai negre perioade… Daca le iese…

 4. Miki spune:

  „somnul natiunii naste monstrii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s