De ce votez ?

Posted: iulie 19, 2012 in Scrierile mele

Bunul meu amic, Gigi Boroş, s-a lăsat de băut acum paisprezece ani iar, acum e turmentat, nu de alcool ci de politica românească. Nu ştie de ce votează şi ce votează. Ca să aflaţi şi voi ce i-am răspuns, raspunsul il postez mai jos:
Cum, de ce votezi? Cum, ce votezi? Votezi să legiferezi lovitura de stat.

Aşa ţară, aşa croială
N-are nicio rânduială
Aia hoţi, ăştia mai hoţi
După vot, ne pun botniţă la toţi

Comentarii
 1. Gigi Boros spune:

  Merci de raspuns,si daca votez da si daca votez nu TOT AIA E!!.DIXIT

 2. Gigi Boros spune:

  Nici prin cap nu-mi trece sa ma reapuc de baut.Eu procedez ca italienii.Orice schimbare la nivel politic ma lasa rece,eu imi vad de treaba mea si ma doare in trei litere(adica in cot) cine va conduce tara.Un singur lucru ma ingrijoreaza:sa nu patim ca in bancul cu normatorii si iepurasul(taie o ureche dar dupa aceea numara daca a avut doua sau trei)si anume sa nu cumva sa ne bage jos(la beci) si dupa vreo douazeci de ani sa cerceteze daca a fost corect sau nu.Si tare mi-e teama ca aspectele ilogice in gandire pe care le manifesta unii politicieni sa conduca la aspecte la fel de ilogice si sa trebuiasca sa plecam repejor din aceasta tara sa ramana numai cei pe care i-a botezat basescu sau ponta

  • aronpetru spune:

   Raspuns corect, Gigi. Ramane sa vede ce ne rezerva viitorul sau daca mai avem viitor ca daca se adanceste criza vom avea probleme, oricum suntem deja incorporati in corporatii.

 3. Gigi Boros spune:

  Eu mi-am depus dosarul de pensie si ma rog doar sa mai lucreze cineva ca sa poata cei care sunt sau cei care vor fi la guvernare sa mi-o plateasca.In rest mai si muncesc,pentru ca activitatea ma tine in forma si iarasi spun ca ma doare in 3(trei) litere cine conduce romanica.Cred ca din ceea ce platesc eu ca si asig sociale imi acopera pensia.S-auzim de bine.

  • aronpetru spune:

   Pensie lunga si sa dea domnul ca astia sa ne-o plateasca. Si eu am iesit la pensie dar sunt inca in camp, in campul muncii vreau sa zic..Cat ma mai tin sau m-or mai tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s