La prima oră

Posted: iulie 20, 2012 in Scrierile mele

La mulţi ani, celor care poartă numele de Ilie.

USL, prin vocea unui penelist, Nicolaescu, a făcut plângere penală împotriva celor care au manipulat grosolan opinia publică şi Europa. Nicolaescu l-a omis pe multpreacinstitul hoţ ponta care, a manipulat grosolan, poporul român când, a spus, după atentatul de rahat a lui Năstase, că arată graoznic.

Cică teza de doctorat a lui ponta n-ar fi plagiat, o spun cei de la Etică, numiţi de USL, ca maşină de spălat rufe. S-o spună lui mutu, nu mie. Abramburica poate da şi OUG retroactiv prin care, să schimbe regulile din 2003, măcar până la ziua tezei lui ponta. Poate va desfiinţa şi Universitatea Bucureşti. Teza lui ponta este PLAGIAT, o spun eu, apăsat şi aştept să mă dea în judecată, acest hoţ neruşinat. Nu-i dau zile multe lui ponta, mai ales după cât ne minte.

Să nu mai aud că avem un partid PNL, urmaş al Brătienilor. Ăsta n-are nico treabă cu vreun Bratianu, au devenit comuniştii lui Iliescu.

Aş fi vrut să uit de tot ce se întâmplă in România, pe plan politic şi chiar îmi propusesem să nu mai scriu nimic dar, nu pot să nu mă revolt văzând aceste javre care, ne dispreţuiesc pentru că vor neaparat puterea, ne mint cu neruşinare şi acum ne cheamă la vot, să legiferăm o lovitura de stat şi apoi ne-o vor da în bot. Pentru nemernicia lor plătim noi şi aici şi la Bruxelles. Toti politicienii pe care-i avem sunt nişte adrieniseverini, nesimţiţi, lipsiţi de onoare şi hoţi. Niciodată n-am văzut atâta încrâncenare şi ură indusă în poporul roman de nişte descreeraţi care au un singur ţel, puterea care să le permită acces la buget de unde să ne fure cum toţi ne-au furat.

Comentarii
 1. Gigi Boros spune:

  Doua amendamente sau(ca sa respect neconscventa-era sa scriu incontinenta-lui basescu)mai multe:
  1.Daca basescu ca pres suspendat beneficiaza de aceleasi drepturi ca si cand n-ar fi suspendat,atunci sa stea suspendat mult si bine,poate il egaleaza pe El Lider Maximo (Fidel)
  2.Care ar fi definitia corecta a loviturii de stat ca eu nu mai pricep nimic.Toate actiunile USL sunt lovituri de stat asa ca ar face bine cineva sa solicite ajutorul NATO.
  3.Cum poate un consilier care este in concediu de odihna(binemeritat?!?)sa participe la CSAT si sa mai si voteze.Pai nu ma mai mir de ce voteaza si cei trecuti la cele vesnice.
  4.Propun sa strangem semnaturi ca pres susp basescu sa ramana in functie macar cat a stat ceasca.

 2. aronpetru spune:

  Eu n-am treaba cu Basescu, am treaba cu astia care ne cred prosti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s