Nişte şarlatani

Posted: iulie 23, 2012 in Scrierile mele

Dupa ’89, mulţi au strigat că s-a furat “revoluţia” dar, au fost puşi cu botul pe labe de clica lui Iliescu, cu acel FSN facut partid şi trimişi la dracu Copos, Raţiu şi Câmpeanu care nu mâncaseră salam de soia. Unii, abia astăzi, au început să-i plângă. Nici azi nu ştim să fi fost prins vreun terorist, au fost acuzaţi de ulterior, nu de Iliescu, unii precum Stănculescu. Iliescu e basma curată, n-are nicio vină legată de manipularea crasă şi de morţii de la revoluţie sau de la meneriade. Toate voturile, din ‘89 încoace, au fost voturi negative. Nimeni n-a făcut nimic pentru popor sau, mă rog, pentru populaţie, au furat distrugând voit, tot ce fusese construit, şi au îmbogatit clasa politică. Au apărut pensionarii tineri, chiar la 40 de ani, cu salarii compensatori şi acum se plâng că sunt prea mulţi asistaţi de stat.
Toate alegerile n-au avut efect asupra bunăstării noastre, deci au fost inutile si privim cum bugetarii sunt mai bogaţi decât privaţii, fie ei politicieni, politişti, judecători, sau chiar simpli functionari ca să nu mai vorbesc de unii medici şi profesori universitari.
Toţi, care s-au perindat la putere au clamat nelegiuirile vechii puteri deşi şi ei au fost la putere. Au venit, pe rând, prin rotaţie, să fure şi ce-a mai rămas, acuzându-i pe predecesori, uitând că şi ei au participat la distrugerea României. Dacă îi acuzi de ceva primeşti imediat un răspuns de genul, dar ceilalţi cum au făcut, dar ceilati n-au furat, dar ceilalti n-au încălcat Constituţia clamând astfel că şi ei au dreptul iar noi, trebuie să nu comentăm, să-i lăsăm în continuare să-şi facă mendrele. De ce? Pentru ca n-am învăţat nimic din tot ce s-a întâmplat 22 de ani. Absolut nimic. Este suficient să vină, la rând aceiaşi care, ne-au mai furat dar cu promisiuni că ne şi aruncăm cu capul înainte să-i votăm. Nu vom primi nimic, moştenirea lăsată de ceilalti şi dată chiar de noii aleşi este precară şi nu vor putea să ne adaucă la o viaţă mai bună, vor mări taxele, vor inventa altele noi, leul se va duce la vale, inflaţia o va lua razna şi toate astea pentru ca ei să aibe de unde fura în continuare. Voinţa populară n-are nicio cădere, fac tot ce vor şi ne cred proşti, că n-am avea câderea să decidem iar referendumurile sunt pur consultative. De ce le fac? Nu ţin cont de ele sau le măsluiesc. In aceste conditii de ce să mai particip la un referendum? Am participat la cel cu parlamentul unicameral. Degeaba. Americanii la 330 milioane de locitori au un “parlament” de cinci sute şi ceva de deputati şi senatori noi, cam tot atâţia la 18 milioane. Păi, cum să fie ei de acord cu referendumul? Vă daţi seama, câţi vor pierde chifteaua.?
Oamenii urăsc partidele, atât PDL cât şi USL, grupări mafioate, nişte bandiţi, foşti la guvernare prin rotaţie. De ce să-i cred acum, pe aştia din USL, mai mult decât pe ăştia din PDL? Cum poţi să crezi într-un politician, un fel de traseist funcţie de situaţie că ajungi să-l votezi din nou în partidul care fost în opoziţie şi revine la putere_ Nu va sta mult, decât până la noile alegeri şi astfel îl votăm mereu pe omul care ne va râde-n nas. Eu nu cred în politicianul român. Dacă ar fi fost nişte oameni corecţi n-am fi ajuns aici. N-avem politicieni ci nişte şarlatani.

Comentarii
 1. Danut Pata spune:

  Aroane sunt de acord cu tine dar cum spunea cineva inainte pierzi esentialul :”ponta” e hot Da, dar de ce trebuie sa ne pedpsim sustinand un alt hot ? Hai mai bine sa dam de pamant cu ei cum putem,pe rand ,nu cu toti odata., Putem rezolva problema cu primul dintre hoti duminica, apoi perste o luna cu ceilalti . Nu ti se pare mai corect si mai la indemana noastra a celor ce votam ?Asta mi s-ar parea strategia corecta pe care ar trebui sa o urmam, nu sa pastram un intigant oportunist pentu ca a fost atacat de un plagiator si un chiulangiu Ei au facut bine ridicandu-ne”mingea la fileu” noi trebuie acum sa-i pedepsim pe toti pentru faptele lor ,cu arma pe care ne-au pus-o in mana :VOTUL. JOS CU HOTII: DEMOCRATIC.!!!

 2. cu ă şi ţ spune:

  „Pasul următor:
  Demiterea lui Băsescu!”

  Prin condamnarea şi încarcerarea lui Adrian Năstase s-a făcut primul pas şi a început astfel sfârşitul haitei de criminali şi hoţi instalaţi la guvernarea României pe 22 decembrie 1989. Pasul următor este demiterea lui Băsescu, la referendumul din 29 iulie. Votul nostru trebuie să împingă lucrurile spre acest deznodămînt firesc şi absolut necesar. Ne-am săturat de ei. Din păcate, nu-i putem demite pe toţi printr-un singur referendum, printr-un singur gest public! Va trebui să-i luăm pe rând. ştie toată lumea cine va urma după Băsescu! Dar e musai ca Băsescu, capul răutăţilor din România, să dispară acum de pe scena politică pentru ca prăbuşirea sistemului politic mafiot să continue, să meargă până la capăt, dacă ne ajută bunul Dumnezeu!
  Presa mercenară, inclusiv televiziunile, încearcă o diversiune parşivă şi ticăloasă în sprijinul lui Băsescu, prezentând situaţia ca o luptă între Traian Băsescu şi Crin Antonescu, inducând în mintea românilor ideea că la referendum vor avea de ales între Băsescu şi cuplul Ponta-Antonescu! Nimic mai fals şi mai periculos decât această interpretare a situaţiei în care ne aflăm! Noi acum avem posibilitatea de a elimina din jocul politic pe unul dintre cei mai mari răufăcători din politica românească! Faptul că adversarii săi s-ar putea să fie mai mincinoşi şi mai hoţi şi mai incompetenţi decât Băsescu nu trebuie să ne inducă în eroarea de a-i mai acorda lui Băsescu creditul nostru!
  Din fericire, nu aceasta este situaţia. Adversarii politici ai lui Băsescu au păcatele lor, incomparabil mai mici însă. Au făcut multe greşeli, dar răul făcut de ei ţării şi cetăţenilor acestei ţări este, dacă pot spune aşa, în limitele normalităţii. Aceste limite Băsescu le-a depăşit chiar înainte de a deveni preşedinte!
  Avem acum ocazia acestui referendum şi trebuie folosită fără niciun regret, pentru a scăpa astfel de un individ care ne-a făcut mult rău şi ne va mai face, dacă nu-i luăm din mână pârghiile puterii de a face mai departe rău în jurul său!
  Pentru ceilalţi politicieni, tovarăşi sau adversari, unii cu nimic mai de soi decât Băsescu, nu avem încotro şi trebuie să aşteptăm până la următorul soroc electoral, în toamnă. Imediat după demiterea lui Băsescu, societatea civilă va trebui să se aplece asupra candidaturii lui Crin Antonescu. Ar fi o mare ruşine ca românii să aleagă încă un preşedinte, al patrulea, care nu are ce căuta în fruntea ţării. Să sperăm că scurtul răgaz de câteva săptămâni nu ne va împiedica să ne edificăm corect asupra lui Crin Antonescu şi a celorlalţi candidaţi, în speranţa că măcar unul dintre ei să prezinte un palmares demn de a fi luat în seamă.
  Să ne fie clar aşadar: votul nostru pentru demiterea lui Băsescu nu înseamnă un vot pentru Crin Antonescu! Nu înseamnă preferinţa pentru acesta!
  Votăm împotriva lui Traian Băsescu numai şi numai prin raportare la isprăvile bine cunoscute ale lui Băsescu, unul dintre principalii vinovaşi pentru starea precară a naţiunii române, a României de azi!

  *
  De ce trebuie demis Băsescu?
  Nu au nicio valoare acuzaţiile pe care i le aduce Parlamentul. Motivele pentru care Băsescu trebuie să cadă sunt cu totul altele, mult mai serioase, mai numeroase, şi de ele trebuie să ţinem seama în ziua referendumului.
  Mai întâi, amintim câteva dintre motivele pentru care Băsescu nici nu trebuia să ajungă în cea mai înaltă funcţie! În mod normal, Băsescu nu trebuia să ajungă nici parlamentar, nici ministru!

  1. În decembrie 1989 Traian Băsescu ocupa o funcţie de director în Ministerul Transporturilor, la Constanţa, în Port. Erau ani buni de când nu mai naviga. Era cunoscut printre colegi şi subordonaţi ca un impostor în funcţia respectivă. O funcţie pe care nu o onora, nici prin comportamentul său, nici prin pregătirea sa profesională destul de îndoielnică. Se ştia că la câteva examene importante din cariera unui comandant Băsescu nici nu se prezentase, dar le promovase prin intervenţia „organelor de partid”, a protectorilor săi din Securitate.
  Apartenenţa lui Băsescu la Securitate este certă, a fost demonstrată public. Personal, am discutat acest subiect cu Ion(?) Cătuneanu, fost director în Portul Constanţa, care după 1990 şi-a recunoscut apartenenţa la Securitate în faţa unui grup de prieteni constănţeni. Cătuneanu ne-a spus că a fost coleg cu Băsescu în structurile Securităţii. După părerea mea, acest detaliu biografic nu îl încriminează în mod automat pe Traian Băsescu. Nu este grav dacă Băsescu a colaborat cu Securitatea sau dacă a lucrat efectiv în Securitate, ca ofiţer! Problema este despre ce Securitate vorbim! După decembrie 1989 a devenit clar că Securitatea nu a fost un monolit, cu oameni de aceeaşi factură, toţi o apă şi un pământ. A devenit clar că unii dintre securişti, nu puţini, au făcut parte din Securitatea trădătoare, din Securitatea aservită unor servicii secrete străine, care n-au rămas străine de ce a urmat după 1990 în România. Avem toate motivele să credem că toată cariera politică a lui Traian Băsescu, atât de neaşteptată, este datorată sprijinului ocult primit de acesta din partea unor astfel de instituţii şi structuri. Evident, nici pe departe Băsescu nu este singurul om politic aflat în această situaţie. Îi ţin companie ceilalţi doi preşedinţi de după 1990, precum şi importanţi lideri politici sau din mass media etc. Partea proastă este că au primit acest sprijin ca să facă mult rău României şi românilor.

  2. În ianuarie 1990, Băsescu a fost printre primii directori demişi la cererea colegilor şi a subordonaţilor. S-a aflat pe lista de directori demişi semnată de ministrul Burada. După câteva zile, acesta a fost „sfătuit” şi, practic, obligat să revină asupra demiterii lui Traian Băsescu, revocând ordinul. Subalternii au protestat vehement, contestându-l în continuare, inclusiv în justiţie. Băsescu a fost obligat să cedeze şi să plece din Constanţa, alungat propriu zis de foştii colegi şi subordonaţi. În mod semnificativ, la alegerile parlamentare nu a candidat niciodată în Constanţa, unde multă lume îl cunoaşte foarte bine câte parale face. Era vestit printre marinari ca un comandant de vas extrem de priceput în relaţiile cu vama din port… A venit la Bucureşti unde aceiaşi protectori discreţi şi eficienţi l-au plasat sub pulpana lui Petre Roman şi Ion Iliescu. Aşa a început o carieră politică de care n-ar fi avut parte dacă nu ar fi primit constant ajutorul unor entităţi secrete, imposibil de identificat de publicul larg, de alegători.

  3. Ca ministru la Transporturi (din mai 1990 până în octombrie 1992 şi după 1996), se face vinovat de multe abuzuri şi nereguli. Iată câteva:

  – a permis şi a coordonat deplasarea minerilor la Bucureşti, la mineriadele din iunie 1990 şi septembrie 1991. Un simplu ordin al ministrului putea să împiedice venirea minerilor. Dimpotrivă: Băsescu i-a pedepsit pe subalternii care, din proprie iniţiativă, au încercat să oprească năvala minerilor.

  – a demarat acţiunile complexe de sabotare a CFR-ului. Din ordinul său a fost suspendat primul tren de călători, pe ruta Craiova-Cluj. La concurenţă cu CFR au apărut firme particulare de transport auto. Aceste firme sunt, cele mai multe, controlate prin interpuşi de Traian Băsescu şi alţi foşti miniştri la Transporturi. Ca să le meargă bine acestor firme, au fost suspendate o mulţime de trenuri, au intrat în reparaţii nesfârşite liniile cele mai circulate, pentru ca viteza trenurilor să fie exasperant de mică şi lumea să prefere transportul auto. Linia Constanţa-Bucureşti este cel mai bun exemplu pentru ce s-a întâmplat şi se întâmplă în toată ţara. Se urmăreşte distrugerea CFR şi privatizarea a ceea ce nu poate fi distrus!

  – a descurajat şi amânat orice proiect de construcţie a unor auto-străzi noi. A decis că „România nu are nevoie de auostrăzi”! A supravegheat personal reparaţiilor la auto-strada Piteşti, lipsa sa de pricepere vădindu-se imediat prin calitatea proastă a lucrărilor.

  – a introdus sistemul de dijmuire în transportul internaţional auto, sistem perpetuat până azi.

  – s-a implicat direct sau prin interpuşi în falimentarea flotei comerciale şi înstrăinarea acesteia. Dosarul Flota, ajuns în justiţie, n-a fost finalizat deoarece Băsescu a ştiut să-şi facă complici persoane din conducerea celorlalte partide parlamentare, precum Micky şpagă şi alţii, de aceeaşi teapă!

  – demascat de dl Gabriel Ştefănescu, şeful corpului de control din minister, Băsescu a trecut la represalii, concediindu-l pe funcţionarul corect şi curajos.

  – altă persoană care l-a demascat pe Băsescu a fost Mihai Erbaşu. Mihai Erbaşu a murit asasinat în propria sa casă, a doua zi după ce l-a criticat pe Băsescu la OTV şi a promis că va aduce la următoarea emisiune a lui Dan Diaconscu dovezile certe ale fărădelegilor şi abuzurilor săvârşite de Traian Băsescu de-a lungul ultimilor ani, ca ministru şi ca primar general al Capitalei. Îi sugerez lui Dan Diaconescu să scoată din arhiva OTV şi să prezinte emisiunile făcute cu Mihai Erbaşu şi Gabriel Ştefănescu pe tema abuzurilor lui Traian Băsescu. Mă îndoiesc însă că Dan Diaconescu va urma sugestia mea. Face în momentul de faţă o propagandă făţişă în favoarea lui Băsescu. Păcat…

  – alegerea sa ca primar şi preşedinte s-a făcut prin fraudă electorală. Vorba lui Ponta: „Au furat mai mult decât noi!” (Ghilimelele îmi aparţin…) Băsescu şi oamenii săi au inventat procedee inedite de furt electoral, au inovat în domeniu. La asemenea prostii le merge bine mintea! Căci prost nu este Băsescu, dimpotrivă, este inteligent şi mai ales viclean! Predispus genetic spre infracţiune, spre eludarea legii, a normelor şi regulilor bunei creşteri, ale corectitudinii! Lasă să se înţeleagă că această „dimensiune” golănească şi interlopă a personalităţii sale a dobândit-o la gura portului! Ca băiat de port!… Eu nu recunosc în acest comportament stilul constănţean, mentalitatea celor născuşi pe malul mării! Traian Băsescu nu este constănţean! Nu este născut la Constanţa, cei şapte ani de acasă nu i-a petrecut la Constanţa, iar constănţenii, când au avut prilejul, l-au alungat dintre ei! Prin felul său de a răzbi în viaţă, minţnd şi păcălind, având mereu ceva de ascuns, Băsescu nu este de-al nostru!

  Ca preşedinte, şi-a arătat arama în nenumărate ocazii.

  – răpirea ziariştilor din Irak a fost o manevră tembelă şi criminală deopotrivă. Chiar şi azi, dacă s-ar face o anchetă serioasă, s-ar putea dovedi că Băsescu a fost de acord cu această diversiune prin care a sperat să pozeze în salvator al Patriei! Se pare că au gândit-o alţii, dar el a fost în permanenţă în cunoştinţă de ce se întâmplă. La data aceea ţara era guvernată de coaliţia PSD-PNL, de Călin Tăriceanu prim ministru, iar Băsescu şoma la Cotroceni, nu-l băga nimeni în seamă!

  – la referendumul din 2007 a evitat un scrutin corect introducând în mod abuziv şi a doua întrebare pentru alegătorii naivi: dacă sunt de acord cu reducerea Parlamentului, la o singură Cameră, cu numai 300 de parlamentari? Întrebare capcană, care atrăgea simpatia naivilor şi a deturnat atenţia electoratului de la miza reală. Băsescu încearcă acum o manevră similară prin răspândirea ideii că lumea are de ales între el şi Crin Antonescu… Repet: manevră abilă, dar perfect ticăloasă, care denotă laşitate şi fuga de răspundere pentru faptele sale.

  – după alegerile din 2008 a refuzat să ofere funcţia de prim ministru majorităţii parlamentare, care îl propusese pe Klaus Johannis. L-a numit în mod perfect ne-constituţional pe Emil Boc, care îşi dovedise deja incompetenţa, şi a demarat acţiunea de racolare, prin şantaj şi şpagă, a parlamentarilor traseişti dispuşi să se alăture PDL-ului, pentru a inversa raportul politic din Parlament stabilit democratic prin votul nostru. Aşa a ajuns să inventeze un nou partid, UNPR, într-un dispreţ total pentru voinţa electoratului şi litera Constituţiei!

  – lui Băsescu îi aparţine ideea de a interzice oamenilor săi din Parlament să participe la votul secret, neavând încredere că aceştia vor vota la ordinul primit. Moment extrem de ruşinos, fără pereche în viaţa parlamentară din toată lumea!

  – a luat o serie de măsuri care au discreditat şi dezonorat armata. A dispus trecerea în rezervă a unor ofiţeri superiori de valoare, veritabili profesionişti, caractere autentice, şi a ridicat la gradul de generali o seamă de impostori, în frunte cu fostul ministru al Armatei.

  – în dispreţul opiniei publice, a adevăratei intelectualităţi, i-a numit pe Vladimir Tismăneanu și Horia Patapievici în funcţii pentru care aceştia nu aveau nicio competenţă, dimpotrivă, erau contra-indicaţi în modul cel mai categoric cu putinţă.

  – în schimb, a eliminat-o din viaţa politică pe dna Mona Muscă atunci când, din sondaje, a reieşit că lumea preţuia tot mult mai mult eleganţa şi competenţa unei adevărate doamne în comparaţie cu mârlănia şi bădărănia prezidentului nimerit în funcţia supremă prin tertipuri şi minciună. Mona Muscă nu a făcut poliţie politică. Eu însumi şi toţi colegii mei de la Universitatea Bucureşti, care aveam ore cu studenţii străini, am acceptat să informăm ierarhic – în cazul nostru la prodecan, dacă ni se pare ceva suspect la vreun student străin! Era ştiut că sub eticheta de student intrau în ţară mulţi veritabili terorişti! Nu am semnat niciun angajament în acest sens, dar dacă ni s-ar fi cerut să semnăm, nu am fi avut nimic împotrivă! Presa noastră a avut atunci un comportament dezgustător, făcându-se complice la mârşăvia lui Băsescu. Ca şi colegii de partid ai bietei femei!… Căci acesta este pericolul cel mai mare pe care îl reprezintă Băsescu: proliferează în societate, în rândurile tineretului mai ales, modelul său de succes: prin fraudă, bădărănie, viclenie, diversiune, neruşinare!

  – în anii de guvernare a lui Emil Boc, când Traian Băsescu a controlat tot ce se făcea în ţară, guvernul a contractat cele mai mari împrumuturi din istoria României. În aceeaşi perioadă guvernul a procedat ş la cea mai severă scădere de salarii şi pensii din istoria României! Unde s-au dus aceste fonduri uriaşe?
  Cât timp va mai sta la Cotroceni, lui Băsescu nu i se va cere socoteală pentru acest jaf!

  – nu putem uita şi ierta recomandarea prezidenţială făcută tinerilor români aflaţi în dificultate, nemulţumiţi de ce le oferă societatea: să emigreze, să plece în străinătate!…

  – cel mai vinovat şi inacceptabil gest politic al lui Băsescu îl constituie declaraţiile repetate făcute de acest saltimbac politic potrivit cărora România trebuie să cedeze din suveranitatea naţională în favoarea „guvernului” de la Bruxelles sau din alte capitale, exponente ale Noii Ordini Mondiale. Niciun alt preşedinte european nu s-a arătat atât de dispus să accepte acest raport politic de subordonare şi aservire naţională. Cui a cerut nevrednicul de Băsescu mandat pentru asemenea declaraţii iresponsabile? Nu este acesta un gest de trădare naţională? Sau de iresponsabilitate majoră?! Ce trebuie să mai facă acest individ că să fie îndepărtat de la orice funcţie publică şi tras la răspundere pentru faptele sale, incompatibile cu legea penală şi cu exigenţele funcţiei prezidenţiale?! (Voi reveni asupra chestiunii.)

  – şi-a permis să iasă în public cu declaraţii ne-constituţionale de susţinere a unor proiecte economice precum Roşia Montană! Interpelat de activişti voluntari ai interesului naţional, când aceştia i-au pomenit de obligaţiile pe care fiecare generaţie le are faţă de urmaşi, faţă de nepoţi, neisprăvitul le-a rîs în nas: care nepoţi?! Exact cu aceeaşi mentalitate a ţiganului nomad, pe care nimic nu-l leagă de vatra satului, de ţară:
  – Măi, ţigane, sări că-ţi arde satul!
  – Nu-i nimic! Mă mut în altul!
  Chiar are patrie acest Băsescu? Iar acea patrie este România? Mă îndoiesc!

  Ion Coja

  Post scriptum. Oameni buni, să nu ne facem griji prea mari şi prea devreme pentru cel care va urma să-i ia locul Băsescului în toamnă la Cotroceni. Să rezolvăm la referendum problema Băsescu. şi vom vedea ce va fi mai departe! Sunt convins că vor apărea candidaturi noi, valabile, demne de funcţia respectivă, din partea societăţii civile. ştiu bine că vreo doi-trei dintre generalii pe care i-a îndepărtat Băsescu din Armată ar fi foarte potriviţi cu funcţia supremă. Academia Română şi mediul academic ne oferă de asemenea câteva candidaturi valabile, mai valabile decât cele cu care ne ameninţă clasa politică. Personal, mă gândesc cu plăcere şi speranţă la Dumitru Prunariu… şi la încă vreo trei-patru posibili candidaţi, oameni tineri, români de care să fim mândri şi mulţumiţi.
  Dar mă văd obligat să fac următoarea constatare: deşi nu mi-a plăcut niciodată de Crin Antonescu, impresie pe care am făcut-o public în mai mult rânduri, trebuie să recunosc că prestaţia sa din ultimele zile, prestaţia sa la Cotroceni, mă satisface. Declaraţiile sale limpezi în apărarea demnităţii şi suveranităţii funcţiei de preşedinte al României în raport cu funcţionărimea de la Bruxelles m-au surprins în modul cel mai plăcut. Sper că le va confirma în continuare.
  Doamne, ajută!

  • aronpetru spune:

   Am citit ce a scris Coja. Da pasul urmator este demiterea lui Basescu. Dar, cel mai important este pasul rmator, pasului urmator. Crin nu poate fi Presedintele Romaniei iar ponta, un plagiatr nenorocit, hot intelectual, nu poate fi prim ministru al Romaniei

 3. aronpetru spune:

  Eu nu sustin niciun hot dar, la acest referendum nu particip. Nu vreau ca prin votul meu sa legiferez o lovitura de stat. Acest vot va fi cel mai masluit vot de la „revolutie” incoace. Vor umbla cu urne prin baruri, cluburi, restuarante, pe plaja, la pcknicuri, la stranduri….Stiu ca Bse va fi dat jos si mai stiu ceva, NU-MI ASA DE BASE dar, imi pasa de ce se va intampla. Lniste nu va fi. S-a creat un precedent. Astia de la putere, uslasii, se vor considera deja, aesi de popor si vor face ce vor, spre binele lor. Si mai iti spun ceva, nu stiu daca tu esti de acord sa se revina la pensiile aterioare si ca tine multi.Nu e cazul meu.

 4. Costica spune:

  Care liniste dupa referendum, daca Base se intoarce la Cotroceni? Abia atunci sa vezi lupta si instabilitate. Mai ales daca referendumul o sa fie invalidat de insuficienta prezenta, dar scorul ii va fi defavorabil lui Base. Mai Aroane, nu se poate sa fii asa de orb. Ce zici tu adesea in scrierile tale nu e decat un fel de anarhism care slujeste indirect PDL-ului. Sper ca nu esti vreun sustinator al lui DD. Cei care au scris inaintea mea au dreptate. Raul cel mai mare trebuie aboit primul. Dupa aia, vom vedea ce vom face. Nu uita ca urmeaza alegeri parlamentare unde vei putea decide cu cine votezi. Daca nu votezi la referendum, inseamna ca nu existi si nu vei avea nici un drept nici sa critici, nici sa lauzi pe cineva.

  • aronpetru spune:

   Ba Costica, tu ce mama dracului citesti. Am scris chiar mai sus ca sunt pentru caderea lui Base dar cum s-a procedat nu mi-a placut. Chiar de pica Base, liniste nu va fi. Citeste ce-am scris. Eu m-am saturat de hoti. Toti sunt la fel. Astia chiar mi se par chiar mai hoti decat ceilalti. Ce-am facut pana acum? I-am rotit la manivela votului. Au furat si ei ca si ceilalti, ca si ceilalti si asa mai departe. Ce crezi ca Ponta conduce? Nu…partidele din spatele lui. El este o marioneta, nu-l vor lasa bosorogii politruci sa le strice ploile. Vezi si cazul lui FELIX si publicarea rapida in Monitorul Oficial. Cine dracu ne conduce. Jos Basescu dar, ce punem in loc. Un alt borfac, alti hoti. Asta este intrebarea mea. Raspunde-mi. Niciodata n-am spus ca tin cu Basescu si uita-te in ce-am scris despre le. Asa ca nu-mi mai spune ca sunt pedelist, din nenorocire n-am cu cine sa votez si m-am hotarat sa nu mai merg in veci la vreun vot sau la vreun referendum. Nimeni nu va tine cont de parerea majoritatii, vor avea grija sa-si faca prin legi sau prin frauda majoritatea lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s