Ca la balamuc

Posted: august 1, 2012 in Scrierile mele

Multpreacinstite ponta, vreau să-ţi dau un sfat. Sunt eu, omul care te-a citit încă de când erai în opoziţie, am scris un acrostih, dacă şti ce-i ăla, nu ştiu dacă se învaţă la Drept, în care spuneam, că n-ai două vorbe la un loc.Atunci am scis la a, „ azi e da şi mâine-i nu” am geşit, este chiar mai devreme, depinde de cine te întreabă, dacă-s cei de la Bruxelles, dacă-s ziarişti români, dacă-s de la B1, dacă-s da la antene, dacă sunt străini iar, noi ce să înţelegem. Ti-am facut şi o fişă medicală, eşti bolnav de paranoia şi nu cred că am greşit. N-ai două vorbe la un loc. Când s-a întrunit Comisia, aia de atestare cu foarte multe iniţiale, şi a decis că ai plagiat, adică ai furat ideile altora, ce mai, un hoţ, comisia a fost desfiinţată imediat şi prin vocea lui pop, spuneai că n-a fost cvorum, vreo 0,3 procente, Iti dau un sfat.
N-a fost cvorum la referendum! Dă OUG şi „omoară” zece milioane de români care, n-au fost la referendum, scoate-i din evidenţa populaţiei, şi anunţă la Bruxelles că România, conform acestui referendum nu are decât aproximativ opt milioane de români, Transivania a fost cedată la unguri. Fii bărbat, demonstrează-ne că eşti tare, desfiinşează-ne şi validează dracului acest referendum, astfel îi poţi da satisfacţie şi lui băsescu, reducând numărul de parlamentari iar el va demisiona.
Băi, multpreacinstite, am constatat, cu stupoare, că toate deciziile voastre care, n-au fost validate. ba de CCR, ba de populaţie, vreţi neaparat să ni le impuneţi, cu orice preţ. Aveţi voi la antene un sprijin, auziţi cine, deontologii dracului, Badea, Gâdea, Ciutacu conduşi de felix. Vă milogiţi ca ţiganii, veniţi cu argumente de doi bani şi dacă mă uit bine, voi cei de la PSD îi băgaţi în faţă pe penelişti. Rău aţi ajuns peneliştilor, le faceţi jocul comuniştilor şi pentru ce, să-l puneţi pe adormit în fruntea statului, că aşa vrea el şi felix. Il acuzi pe băsescu că de va reveni la Cotroceni va lua banii degeaba şi te intreb dar, adormitul Căcărau, de numele asta ştiam înainte de a-l fi anunţat Banciu, un nume care i se potriveşte, câţi bani a luat degeaba cu „prezenţa” lui la Parlament. N-ai două vorbe la un loc multpreacinstite ponta. Băi, peneliştilor, vă dau şi vouă un sfat, băgaţi-vă picioarele în apă rece şi cugetaţi că aţi ajuns vârful de lance al comuniştilor lui iliescu.
Daca referendumul se va valida înseamnă că Romania nu mai este stat de drept, nu vom avea niciodată certitudinea că o lege este valabilă sau nu, va fi un haos general iar useleul va instaura o dictatură mai ceva ca a lui Ceausescu, toti cei care nu sunt cu ei, sunt morţi. Cine eşti dumnneata, multpreacinstite ponta, de vorbeşti în numele nostru că, nu ţin minte să fi fost ales de noi, cu voturi in urne.

Comentarii
 1. Gigi Boros spune:

  Curriculum Vitae

  Am fost Director la o mare întreprindere socialista. Cafeaua de dimineata era pregatita de o secretara sexy, mergeam la serviciu cu Dacia neagra. Odata am fost intrebat daca fabrica nu contribuie cu 10 mii de lei pentru inmormântarea unui tovaras din Comitetul Central. Am spus, ca, cu atâtia bani aş inmormânta intregul Comitet….
  …. Din acest moment am devenit director la o intreprindere mai mica. Cafeaua zilnica era pregatita de o secretara mai in vârsta, la serviciu mergeam cu furgoneta fabricii. Odata am fost apostrofat ca nu am fost la ultima sedinta de partid. Am raspuns ca daca stiam ca e ultima m-as fi dus sigur….
  …. Din acest moment am lucrat ca maistru. La serviciu mergeam cu masina proprie si eu faceam cafeaua de dimineata. In atelier aveam pe perete poza lui Ceausescu si a Ginei Lolobrigida. Odata mi-au spus ca de ce nu dau jos poza curvei de pe perete? Am luat poza lui Ceausescu….
  …. Din acest moment am lucrat zilier la sapat santuri. Mergeam la lucru cu bicicleta si duceam cafeaua de acasa in termos. Odata in timp ce sapam santul au venit si mi-au spus sa-mi ascund bicicleta deoarece va trece pe acolo o delegatie de partid de la Bucuresti. Am raspuns sa nu-si faca probleme deoarece bicicleta este inchisa cu un lacat …………..
  …. din acest moment am ramas fara lucru…
  …. o vreme am fost şomer pana la schimbarea oranduirii …

  M-am reabilitat, am intrat in partid, am intrat in politica… Cafeaua imi este servita de o secretara sexy, la serviciu merg cu un Audi A6 cu sofer personal. In rest îmi tin gura si din cand in cand ridic mâna sa votez ….

 2. Gigi Boros spune:

  Dai copy paste ca nu te acuza nimeni de plagiat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s