Am progresat cu ceva ?

Posted: octombrie 24, 2012 in Scrierile mele

In arena politică, o arenă mioritică şi dâmboviţeană, cu maimuţoi, denigratori, delapidatori, mincinoşi, plagiatori, nesimţiţi, prostcrescuţi, incluţi,…, în curând îşi va face intrarea şi primul oeir al patriei sub egida usele. Degeaba pesediştii ne zic că nu-i decizia lor, e sub sigla lor. Il vor vota, nu-l vor vota, e problema lor. Şi toate astea îmi aduc aminte de Eminescu. Citiţi şi spuneţi voi dacă am progresat cu ceva.

“…scaunele instituţionale existente le-au umplut caraghioşii şi haimanalele, oamenii a căror muncă şi inteligenţă nu plăteşte un ban roşu, stârpiturile, plebea intelectuală şi morală. Arionii de tot soiul, oamenii cari riscă tot pentru că n-au ce pierde, tot ce-i mai de rând şi mai înjosit în oraşele poporului românesc (…) Ţărani? Nu sunt. Proprietari nu, învăţaţi nici cât negrul sub unghie, fabricanţi – numai de palavre, meseriaşi nu, breaslă cinstită n-au, ce sunt dar? Uzurpatori, demagogi, capete deşerte, leneşi cari trăiesc din sudoarea poporului fără a o compensa prin nimic, ciocoi boieraşi şi fudui (…) Oameni de stat cari nu pot justifica nici săvârşirea şcoalei primare, advocaţi fără ştirea lui Dumnezeu, pictori orbi şi sculptori fără de mâni, generali cari nu ştiu citi o hartă, subprefecţi ieşiţi din puşcărie, legiuitori recrutaţi dintre stâlpi de cafenele, jucători de cărţi şi oameni cu darul beţiei, caraghioşi care înaintea erei liberale vindeau bilete la cafe chantant, iată banda ocultă care guvernează azi România.”

Ce să vă mai spun Mergeţi la vot şi dacă mai sunteţi români, dacă gândiţi, dacă aveţi „sânge în instalaţie”, daţi-le una peste bot.

Comentarii
 1. Romanasii spune:

  Deci nu votati Igas, nu votati Anastase, nu votati Udrea, nu votati varul lui Videanu…

 2. Belea Mare spune:

  Bãi Romanasii! de unde ai aparut frate si ai uitat sa mai pleci de aici? poate chiar ai treaba si noi te retinem…Ti-am mai spus odata ca cei fara discernamint, cu creiere spalate de la Latrina3 si care repeta obsesiv o aberatie imi produc greata si o puternica senzatie de vomã…Nu esti tu amabil sa ne scutesti de elucubratiile tale anoste si fara sens? Hai, fii baiat intelegator si du-te pe site-urile lu’ Felix, ca acolo esti in mediul tau natural 😉

  • aronpetru spune:

   Eu nu sterg niciun comentariu. Personal nu sunt de acord cu parerea lor. JOS BASESCU este singura lor idee. Chestia asta n-am s-o inteleg niciodata. USL a luat puterea si ura lor (de ce?) au transformat-o in problema de stat. Au uitat ca au si treaba de facut sau poate a lui Cacaru trebuie neaparat sa ajunga presedinte. Doamne fereste!

 3. Belea Mare spune:

  Aroane? Apropo de acel proverb sau cugetare referitoare la prapastie….Mai corect ar fi asa: Suntem pe marginea prapastiei, votãnd USL putem face un pas in fata….
  Mi-a dat ceva batai de cap aceasta zicere, fiindca e destul de grea de priceput pt unii 😉 Au inteles saracii exact pe dos, ca deh, la neuronul lor si ala odihnit totul se invirte in jurul curvelor comuniste din USL…Scuza-mi limbajul vulgar dar cred ca numai asa vor pricepe si unii proaspat aciuatzi pe aici, platiti de felix sa faca valuri…. 🙂

 4. Belea Mare spune:

  Aroane? Aia cu JoS BASESCU e geniala, adica ei sunt la putere si ei striga JOS….Tot ei fiind la putere, organizeaza greve de protest….si tot la guvernare fiind critica…guvernarea si vechea mostenire, timp in care ei nu fac NIMIC…. Cit de idiot sa fii sa faci asemenea timpenii??? si mai vor sa fie si votati…Pacat ca intelectualitatea serioasa, cei cu discernamint si putere de a vedea lucrurile in clar, sunt din ce in ce mai putini, iar alcoolistii, neinstruitii, manelistii, profitorii si alte scursuri ale societatii se inmultesc pe zi ce trece…In decembrie pe 9 va fi o rascruce pt Romãni si repet – NU DEPINDE DE VOTURI – ci de cei care manipuleaza voturile, fiindca niciodata nu a iesit ce s-a votat ci ce a trebuit sa iasa….asa ca eu m-am hotarit de ceva timp sa nu mai votez dar sunt curios ce s-a hotarit deja, fiindca dupa 9.12.ac vom vedea clar directia in care „trebuie”sa ne indreptam
  Stima!

  PS: si sa nu ma mai banui sau suspectezi vreodata ca am de gind sau doresc sa te jignesc….NICIODATA nu voi face asa ceva….eroarea a fost a mea ca m-am exprimat usor evaziv dar intreg raspunsul era adresat acelui tembel care-si lasa balele pe aici….

 5. Belea Mare spune:

  OK, o astept, ca-mi vine vestea pe mail… 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s