Revista presei. Pe scurt.

Posted: octombrie 25, 2012 in Scrierile mele

USL s-a înregistrat la BEC ca alianţă politică. Alianţa de Centru Stânga s-a unit cu Alianţa de Centru Dreapta. Stiu unde bat. Copy-Paste vrea Prim Ministru. Le urez să-şi dea cu stângu-n dreptul.

Felix l-a convins pe academicianul Dinu Giurescu să candideze pentru USL. Cică durerile lui ar fi şi ale lui felix. Vor merge la acelaşi spital, pardon colegiu. Ptiu drace, unde-am ajuns.

Invăţătoarea aflată în greva foamei a pus-o. Candideaza pentru USL.

Dâncu, socilogul Dâncu a făcut urmatoarea declaraţie „Nu ştiu dacă sunt atât de mândru pe cât ar trebui, dar ştiu sigur că sunt recunoscător acestei ţări, simt că am o datorie imensă faţă de ţara mea.” Dacă o plateşte, ne-am scos.

Tineţi-vă bine, FMI explică de ce nu se face bugetul. Uite ce ne aşteaptă “creşterea TVA cu un punct procentual, adică la 25%, creşterea impozitului pe venit la 17%, chiar 18%, creşterea cuantumului contribuţiilor sociale atât la angajat, cât şi la angajator”. Are dreptate Copy-Paste. Cum să vi la alegeri cu astfel de propuneri? Votează liniştit. USL lucrează pentru tine.

Pippidi: „Societatea civilă din România e destul de vocală pentru cât este de redusă numeric, şi s-a văzut în ianuarie trecut…” Asta imi aminteşte de Dogaru…

Vicepreşedinte Senat, PSD: „Ar fi o dramă ca Mircea Diaconu să nu fie revocat”. Eu zic c-ar fi o comedie.

FMI ne-a pregătit câteva scenarii. Nu râdeţi, nu-s comedii, sunt tragedii.

“O monarhie constituţională este forma cea mai convenabilă de guvernare pentru o ţară ca România”, a spus Antonescu. In sfârşit, şi-a dat seama că nu va ajunge niciodată Preşedinte. Vorba românească “să moară şi capra vecinului”.

„De remarcat aici Realpolitik-ul practicat în ultima vreme de catre USL, un Realpolitik „corcit”, de tip damboviţean, ce contribuie deasemenea in mod indirect la supravieţuirea PDL.” ….Prost să fi, noroc să ai.

Comentarii
  1. Gigi Boros spune:

    Am o propunere ffff importanta.Daca MITT ROMNEY nu ajunge presedinte al SUA sa vina la noi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s