Revista presei. Pe scurt

Posted: octombrie 30, 2012 in Scrierile mele

„Vicepresedintele UNPR Lavinia Sandru ii cere liderului UNPR Gabriel Oprea fie sa renegocieze de urgenta colegiile UNPR in interiorul ACS, fie sa-si asume ca nu a reusit decat sa-si asigure lui si apropiatilor loc in Parlament si sa demisioneze din fruntea partidului”. Politicianul de pe „centură” se bate cu „generalul” făcut la apelul bocancilor. Parol ţaţo, un pahar cu apă rece, leşin.

„Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu considera ca Traian Basescu ar trebui suspendat in cazul in care USL castiga alegerile, iar Traian Basescu nu-l numeste pe Victor Ponta premier, insa cel mai potrivit moment ar fi dupa modificarea Constitutiei”. Asta da program de guvernare. Mai aveţi şi altul ?

„Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a declarat, luni seara, ca Traian Basescu trebuie suspendat, iar procedura trebuie sa inceapa astfel incat referendumul de demitere sa fie organizat odata cu alegerile parlamentare”. Uniţi în cuget şi simţire. Votaţi singurul program al USL, „JOS BASESCU”, dupa care, Dumnezeu cu mila. Aţi devenit penibili cu programul ăsta.

„Un nou tandem s-a oficializat in Teleorman – Liderul PNL, Crin Antonescu, si secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, si-au depus candidaturile la parlamentare, moment de care au profitat pentru a glumi … pe tema plagiatului”. No comment. Să comenteze Ponta.

Se ajunge probabil la suspendare si se ajunge inca in 2012. Eu nu am cum sa stiu asta. Presupun sau pronostichez ca nu se va intampla si, daca nu se va intampla, o noua suspendare a presedintelui nu este un punct de program nici declarat, nici nedeclarat”Crin Antonescu a dat iarasi sah presedintelui, lasand sa se inteleaga ca nu e voia sa, ci soarta, spiritul legii si al dreptatii si vointa poporului ii dicteaza astfel”. Stiam de la Chiliman că a lui Căcărău, e pocherist. Si dacă tot veni vorba de şah, ar fi fost mai corect, a dat „pat” preşedintelui.

„Liderul senatorilor PNL, Mario Oprea, a declarat luni in plen ca revocarea din functie a lui Mircea Diaconu de catre senatori nu este dovada faptului ca Romania a diminuat coruptia”. Nu ! Este dovada că nici nu vreţi s-o faceţi.

„Senatorul PSD Trifon Belacurencu, cel care a depus o initiativa de modificare a legii referendumului, prin care nu mai e nevoie de o prezenta de minimum 50% plus unu pentru validare, spune ca incercarea sa nu e indreptata impotriva lui Traian Basescu, ci e vorba in primul rand de modificarea Constitutiei, care nu se poate face altfel”. De ce nu spune nimic despre referendumul din 2009 ? De ce nu se elimină cvorumul şi pentru aleşii locali? De ce nu se elimină cvorumul şi la Parlament ? De ce nu toate cvorumurile ? De ce numai cel în care noi trebuie sa ne spunem parerea ? Oare cum ar răspunde senatorul PSD ?

„As vrea sa le transmit public imbecililor care insulta in masa toti cetatenii din Teleorman, prezentandu-i ca pe o masa amorfa, ca alegerile au demonstrat ca cetatenii din Teleorman au optiuni diverse”. Sunt vorbele lui Căcărău. Ieri „Golanii” lui Iliescu, astăzi  „Imbecilii” lui Căcărău.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s