9 Decembrie

Posted: octombrie 31, 2012 in Scrierile mele

Pe 9 decembrie va fi o vreme de stat în casă cu o ţuică fiartă pe masă, să uităm de criză, de alte impuneri precum o acciză, să uităm de necazuri si de abuzuri. Felix mai vrea un referendum, s-a prins el că sunt trădători în USL. Pârâciosu’, i-a dat pe post. Politicienii şi-or fi spus prelegerile. Sper că romanii s-au dumurit si că sunt din ce în ce mai greu de minţit. Sper.
Sper pe dracu. Nu mai sper nimic. Cum este să-l votezi pe Becali ? Ne-am tâmpit ? Cum e să votezi cântăreţi, fiţoşi, odrasle de politicieni, actori (nu-mi iese din minte Diaconu), penali, traseişti, fripurişti. Ne-am tâmpit ? De ce nu facem ca la orice intreprindere. Aleşi sub forma de cadeţi, cu salariul minim pe economie timp de şase luni. Dacă sunt buni îi reţinem dacă nu, alţii. Sau sa li se opreasca bani din salariu, ca gestionează averea noastră, aşa cum se reţin la orice gestionar si dacă greşesc să li se ia banii. De ce trebuie să-i platim patru ani ca să chiulească cinci şi să ne râdă-n nas ? De ce trebuie să-i suportăm pe banii mei şi ai tăi pe nesimţiţii ăştia, care n-au respect nici pentru legile pe care le dau ? Cum îl puteţi vota pe adormitul Maicii Domnului, zis a lui Căcărău? Priviţi-l! Cum…?
Nu uitaţi, nici Dumnezeu nu-i fără de păcat, de vreme ce a creat astfel de oameni şi nu vă temeţi, a avut grijă Arafat să doteze spitalele cu aparate de reanimare, după ultimul strigăt.
O să râdem ca proştii, de trei ori: o dată când îi vedem pe aleşii nostri cum vor râde, o dată când vom inţelege că n-a fost o glumă şi o dată când vom înţelege că gluma se îngroaşă.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    Bravo Baroane! Esti in forma.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s