Simplu dar…insuficient

Posted: decembrie 20, 2012 in Scrierile mele

Dacă vara circulăm cu grijă, cu maşinile, să nu dăm în gropi şi dacă avem şi noroc să nimerim o autostradă sau porţiuni din unele, începute şi neterminate, nu ne mai rămâne decât să ne ferim de bezmeticii şoselelor. Conform unei statistici, dacă 23% din accidente le fac şoferii băuţi înseamnă că trebuie să ne ferim mai mult de restul. Simplu, dar… insuficient.
Iarna problema o simplifica zăpada şi Guvernul. Prima vine şi îl prinde nepregătit pe al doilea, care dupa ce a promis “Nicio stradă făr’o lamă” a luat măsuri de austeritate astfel că, nicio lama nu-i pe stradă, schimbă prefecţi, creând noi locuri de muncă şi pune baraje cu inscripţia “Stradă blocată”. Simplu dar…insuficient.

Comentarii
  1. Gigi Boros spune:

    Mai este un anunt pe care-l intalnesc de muuuuult timp pe soselele patriei(de,circul pe soselele din Romana din 1971-iaca anul asta 41 ani)si am tot vazut plancarte cu”Drum denivelat”.Adica e mai simplu sa pui o plancarta decat sa repari ce e de reparat.Nici o activitate din romania nu este scutita(inca)de plancarta”drum denivelat”.Feriti-va deci de „denivelari”(daca puteti)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s