Miniştrii spun lucruri trăsnite

Posted: martie 7, 2013 in Scrierile mele

L-am auzit pe cel ce se dă ministru al Sănătăţii, sau poate chiar şi este, spunându-le celor de la RTV: „Daţi, din păcate, foarte multe emoţii pe televizoare şi îi îmbolnăviţi pe oameni de inimă.” Eu înclin să-i dau dreptate. Când îl aud pe el vorbind cu accent “ pe hî” mie îmi creşte “pe-haşul”. Ponta îmi dă emoţii mari şi când îl văd, am palpitaţii. O miniţi, n-o minţi? Spre deosebire de Corlăţean, care-mi provoacă dureri la toate organele externe, Crin îmi atacă toate organele interne şi dau fuga la WC, unde borăsc până mă dor maţele şi scot din mine tot amarul fierii. Ce să vă mai spun de restul politicienilor, care îmi toacă nervii că nici de făcut piftelute, cu carne de cal, nu mai sunt buni.
Domnule Niciolaescu, vin cu o propunere: faceţi un sondaj, din care să reiasă caţi oameni s-au îmbolnăvit uitându-se la TV, pe posturi. Posturile cu cele mai “bune” rezultate închideţi-le. Scutiţi o groază de bani şi motivul închiderii este serios. Postul dăunează grav sănătăţii.

Comentarii
 1. dorian65 spune:

  Nu stiu cat de scump poate fi un divice de inregistrat emisiunile si filmele in Ro dar eu am cumparat unul de pe aici si cand vin in tara inregistrez emisiunile preferate pe laptop si apoi le vizionez scap si de publicitatea aia multa si daca nu-mi place ceva sar peste.
  Sanatatea mi-o asigur singur la ei am cotizat cand eram in tara si nici macar o reteta compensata nu am vazut vre-o data. Cand am intrebat ,,de ce?” mi-sa raspuns,, salariul dumneavoastra este mai mare decat plafonul stabilit prin lege”Am intrebat apoi pe ei,, si eu de ce trebuie sa mai cotizez bani la sanatate cand aprope tot platesc din buzunar”.Raspuns :,,asta-i legea”.
  Concluzia mea este ca trebuie sa folosesc legea lor la loc de cinste in buda si apoi sa trag apa.

  • aronpetru spune:

   Acest ministru considera asigurarea pentru sanatate ca ban public. S-o creada masa. Sunt bani cotizati de noi si ar trebui sa beneficiem de o asigurare corespunzatoare

   • dorian65 spune:

    ,,Da” va spune el si eu spun ca beneficiati de un antinevralgic la pret de o cutie.Un pat in spital costa cat o camera de hotel si ar mai fi multe de spus dar…stim cu totii.
    Eu am asigurare privata de sanatate si compania asiguratoare nu plateste spitalizarea in spitalele de stat decat daca este o urgenta .Pentru niste analize nu agreeaza decat ,,Spitalul Regina Maria ” si Laboratoarele,,Synevo” m-am chinuit cu asiguratorul pentru niste teste la o clinica privata sau la un spital de stat doua luni si am intrebat aia ce au si am primit raspuns ca nu sunt de incredere si ca analizele pot fi masluite.Cu mari reticente mi-au aprobat acea clinica privata.
    Despre Sistemul de Sanatate Romanesc afara nu se vorbeste de bine.Nu spun ca am citit in ziare ci ceea ce am auzit cu urechile mele de la unele persoane care ne-au vizitat tara.Doctori care nu vorbesc Limba Engleza sau refuza sa raspunda in Engleza.
    Ar fi multe de spus dar…ce este mult strica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s