Nu mă mai miră nimic

Posted: septembrie 9, 2013 in Scrierile mele

Astăzi la examenul de restanță aud o studentă „Domn profesor! Nu ne-ați spus cât este presiunea atmosferică.” Studenta” în anul trei, nu știa valoarea presiunii atmosferice standard. M-am uitat la ea. Nu era blondă, nu era nici verde să fii crezut că este extraterestră, era brunetă deci, „Nu contează cât de lung ai părul”, pardon ce culoare are, important este că ai ajuns în anul trei de facultate și n-ai cunoștinte de clasa a treia primară. Am văzut mulți analfabeți la viața mea dar, niciodată nu m-am gândit că au și studii superioare.
Dacă studenta asta, habar n-are pe ce lume se află cum aș putea să-l cataloghez pe ministrul Sănătății, Eugen Nicolaescu care, a declarat joi seara, la Sighișoara, că protestele anunțate de președintele Colegiului Medicilor din Romania (CMR), prof. dr. Vasile Astărăstoae, printr-o scrisoare adresată membrilor organizației, nu au legatură cu Ministerul Sănătății, întrucât acest minister își îndeplinește obiectivele propuse. Păi, cum Domnule ministru !? Aștia protestează, așa ca și cum n-ar fi mulțumiți că v-ați îndeplinit obiectivele, sau poate la plesneală, li s-a recomandat mișcare în aer liber și vor nimeri, taman din greșeală, în fața ministerului condus cu atâta competență de dumneavoastră. După spusele dumneavoastră cred că vor protesta la Ministerul Marilor Proiecte. Or fi pus diagnostice la asfalt și nu și-au primit banii sau poate la Ministerul Transporturilor, unde și-au tocit degetele ciocănind în saboți cerându-le să spună „treizeci si trei” până au răgușit sau, cine stie, poate au fost angajați la împins vagonele CFR Marfă. Ești ca studenta mea din anul trei, motiv pentru care nu mă mai miră nimic.

Comentarii
  1. Gigi Boros spune:

    Un preot pleaca spre o destinatie cunoscuta doar de el,dar in apropierea satului de unde pleca era o padure prin care trebuia neaparat sa treaca.Un giumbuslucar din sat si-a pus in gand sa-i fure sacul in care ducea obiectele bisericesti si unele fiind din aur erau ffff.scumpe.Zis si facut. Giumbuslucarul,dintr-un tifis,cand l-a vazu pe preot a inceput sa cante ca o pasare”ma mir,ma mir, ma mir,ma mir”.preotul lasa sacul cu cele preotesti jos si porni sa caute pasarea care canta „ma mir,ma mir”Si s-a tot indepartat de sac.Giumbuslucarul,a venit pe alta parte,a luat sacul si l-a ascuns.Cind a ajuns preotul inapoi,ia sacul de unde nu-i.Si „pasarea” tot canta „ma mir,ma mir”.Cu mare naduf preotul scapa o injuratura si spune:Tu te miri ca asa ti-e cantecul dar eu ma mir cine mi-a luat sacul.
    Deci si unii cu studii superioare si unii(sau mai toti)ministrii sunt niste giumbuslucariNici eu nu ma mai mir de nimic si NU MA MAI UIT LA CANALELE DE STIRI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s