Dacă…

Posted: octombrie 14, 2013 in Scrierile mele

Dacă am scris despre Ponta că e plagiator, un fel de hot, pe înțelesul tuturor, am fost admonestat când Justitia la scos curat și apoi, am constatat că din CV lui, titlul de „doctor” l-a radiat (să înțeleg că l-a deranjat !). Dacă am scris că Ponta este mincinos, azi spune una și mîine e pe dos, azi e Prim Ministru și mâine „se spală pe mâini” precum Pilat (am vrut să scriu…ca deputat). Dacă am scris că-l văd, dimineața, la prânz și seara, la televizor și rânjește prostește spunându-mi că el muncește. Dacă am scris că laudele lui echivalează cu cei zece bani câștigați la o pâine. Dacă cel mai cinstit Guvern, fâcut dintr-un anumit unghi, pe genunchi, n-a fost cum ni s-a povestit și am scris începând cu Mang, Dacă aș fi scris cum sunt numiți în demență miniștri lipsiți de competență. Dacă aș scrie că Ponta nu știe clauzele contractului de privatizare a CFR Marfă de parcă ar fi privatizat sute de întreprinderi de stat și a uitat. Dacă aș scrie despre Corlățean care, le-a spus „englejilor” c-avem infrastructură beton, (probabil au râs) si fara sa-si dea in bobi îi făcu xenofobi. Dacă am scris despre un pușcariaș al carui nume îmi scapă, ăla cu multe case, aclamat la ieșirea din închisoare si chiar la un Congres, cu lumea ridicată în picioare, precum Hagi după meciul memorabil cu Ungaria. Dacă am scris despre Crin că are somnul lin și visul ce nu-i iese din minte, este vis de Președinte și când se trezește ne amețește, că nu mai știm de e liberal, comunist, socialist, anarhist, monarhist, liber profesionist, la putere sau în opoziție. Și dacă am scris despre toate acestea, am fost declarat… BĂSIST.

Comentarii
 1. MIMI spune:

  A, nu! Nu ai fost declarat de altcineva, ci te-ai auto-declarat, nu-ti face iluzii. Doar nu vrei sa zici ca toate aceste apreiceri nu le-a facut mai intai base, si pe urma tu, iara NU invers?

  • aronpetru spune:

   Nu prea cred sa fi repetat vreodata ce a spus Base. Nu ma intereseaza ce spune Base. Dupa cate sti nu am laudat niciodata vreun politician. N-am pe cine, dar BASIST am fost facut de altii, daca vrei dau nume.

 2. Aglaia Dimofte spune:

  Un singur lucru este important si anume, posibilitatea de a exprima liber punctul de vedere.

 3. ispas spune:

  Nu repeti „plagiindu-l ” ci cu cuvintele tale si cu mintea ta bolnava .Mai roteste capul . Poate o sa ai un ” orizont de vedere ” !

  • aronpetru spune:

   Ti-am mai spus, citeste si daca am spus ceva gresit comenteaza. Eu nu sunt dus, constat si sunt intrigat de politicieni indiferent cum ii cheama. Daca tu esti multumit, e bine. Eu nu. Am copii si nepoti.

 4. dorian65 spune:

  Pai cine nu canta ca ei este basist.
  O tampenie mai mare decat chestia cu basist si usel-ist nu am mai auzit!
  Am fost prin tara si am observat ca s-a cam racit treaba cu usl-isti multi au observat ca au fost mintiti.
  La urmatoarele alegeri daca ,cumva ,apare o formatiune noua,fara moace batrane active acum in politica, am curaj sa dau in pronostic de invingator.
  Electoratul o sa voteze impotriva la tot ce avem acum pe esicherul politic.
  Ei vor altceva dar vor sa si primeasca ,,’jutorul” de la primarie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s