„Că ca” la noi, la nimeni

Posted: decembrie 11, 2013 in Scrierile mele

Aseară mi-a stat mintea-n loc când am auzit tâmpeniile votate de șparlamentarii noștri. Nu-mi dau seama ce le-a trebuit atâta timp când puteau s-o facă de la început. Odată cu tentativa de lovitură de stat. Câștigau un an de furăciuni fără să fie anchetați. Terminau cu ANI și cu DNA și scăpau de Kovesi. Ponta a întins-o, pe banii noștri, sa dea mâna cu Barak și la întoarcere să ne spună ce mână caldă are, pe toate canalele. A lăsat cu limbă de moarte, de moarte Justiției în ce-i privește pe „aleși” sa se rezolve problemele cu Codul Penal, legea minelor, problema amnistiei și cum iarna nopțile-s mai lungi, ce or mai crede de cuviința și cu cât mai rea credință. De va ieși rău, îl vom vedea la TV, pe toate canalele, rânjind-ne academic că nu știa nimic.
Conflictul de interese pentru membrii șparlamentului urmează să fie dezincriminat prin amendamente la Codul Penal..La furat fraților „că ca” la noi, la nimeni.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    De obicei, probabil conform legilor in vigoare, ocuparea unui post se face prin concurs sau interviu.
    Cat timp membrii guvernului nu dau concurs si nu sunt verificati, cat timp parlamentarii nu sunt testati si verificati, nu trebuie sa speram la ceva bun din partea lor. Mergem „cand pe drum cand pe langa drum” o vorba dintr-o poveste.
    Toate bune si numai bucurii.

  2. Gigi Boros spune:

    Imi mentin parerea ca ROMANII NU AR TREBUI SA MAI IASA LA VOT

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s