Ce ți-e și cu reporterii ăștia!

Posted: ianuarie 8, 2014 in Scrierile mele

Ce ți-e și cu reporterii ăștia ! Aleargă după „vip-uri” cu microfonul si le pun niște întrebări de toată „deontologia”. Te doare capul. La ce învățământ avem așa sunt și întrebările „De ce-ai furat ?”, „Regreți ce-ai făcut?” …Iată și două întrebări puse lui „patru case”:
-V-ați așteptat la așa sentință ?
-Nu
-Cum ați primit-o?
Imi închipui ce era în mintea lui Năstase….M-am dus repede acasă, am taiat un porc și l-am pus la proțap (șoricul nu l-am păstrat ca aveam destul în casa). Mi-am numărat ouale și le-am făcut umplute. Am comandat vin de la Mugur Isărescu și am invitat toată familia si câțiva vecini care, mă apreciază ca sunt înalt și bine „legat”. A fost un chef pe cinste. Toată lumea era veselă. S-a cântat și s-a dansat. La aperitiv am avut „Salam”. Mama, săraca de ea, mi-a cântat „Deșteaptă-te romăne”. Sora mea, femeie aprigă, nu o râmă, a zis-o pe aia cu „Noi suntem români…suntem aici pe veci stăpâni”. La final s-a dansat „Hora unirii” și de rămas bun „Perinița”. Când am iesit pe ușa mi-a sunat mobilul, n-am auzit decat un hăhăit urmat de o melodie ce mi-a devenit foarte populară, in ultimul timp, „ Păsărică mutăți cuibul”.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    Este de necrezut ca pot exista persoane (cu venituri foarte modeste), care il plang pe „patru si mai multe…” case. Aici s-a ajuns cu minciuna si manipularea. Dar nu mai conteaza, asteptam ninsoarea sau daca nu primavara.
    Toate bune fara ceata!

  2. Oare chiar suntem în ceață sau ne-a fost indusă ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s