Ca un capac la Ghiță Mureșan

Posted: ianuarie 31, 2014 in Scrierile mele

Am citit pe blogul unui prieten despre intervenția lui Băsescu legată de un articol prost făcut în noul Cod de Procedură Penală (sau cum s-o fi numind) care, il someaza pe premier să-l modifice. Am vrut să comentez pe blog dar, m-am ferit pentru ca subiectul era Băsescu și trebuia să fiu la subiect, altfel se supără, parcă și citesc „bă, am scris eu ceva despre Ponta”. Sunt de acord cu faptul că este o gafă a lui Basescu care, a promulgat o astfel de lege. Poate și-a dorit să-și protejeze pușcăriabilii lui și venind alții la putere nu-i mai convine. Asta îmi aduce aminte de Năstase cu Constituția, făcută pentru el și de care a beneficiat Băsescu. Eu nu mă leg de încercarea facută de parlamentari ci consider că legea era ca o minge ridicată la fileu pentru premierul Ponta, premier care a declarat, încă de la început, că va conduce cel mai cinstit Guvern. Cel mai cinstit Guvern nu poate avea în frunde decăt pe cel mai cinstit premier. Putea să-l facă zob pe Băsescu cu aceasta lege și să ne demonstreze cât de cinstit este, căt de necinstit este Băsescu și să modifice articolul cu pricina. Se pare că și lui îi convine, are și el pușcariabilii lui. Ar fi crescut în ochii românilor și mișcarea lui, că tot îi place baiatului ăsta să joace baschet, ar fi fost ca un capac la Ghiță Mureșan.

Comentarii
  1. Eu spune:

    Normal ca Ponta e de vina ca Base a promulgat legea asa cum ii convenea acum 5 ani. Ba, e dublu vinovat Ponta, a doua vinovatie fiind aceea ca s-au schimbat conditiile politice intre timp si acuma nu-i mai convine lui Base legea pe c are el a promulgat-o. Dar, de fapt si de drept, Ponta e vinovat ca l-a dat in gat pe Base. Ca, cine dracu mai tinea minte ce a facut Base acum 5 ani, cu legea pe care o injura acuma!?

  2. Miki spune:

    Eu nu m-as mira sa fie Base de vina ca e Ponta de vina ca Base a promulgat… Ca in general asta cam e de vina pentru toate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s