Ce-nseamnă să fii boier!

Posted: februarie 24, 2014 in Scrierile mele

Ieri am fost la Dedeman. Am făcut cumpărături masive. Ai mei vor să zugrăvească și să îmbunătățească atmosfera conjugală. Vai ce-mi place mie! Totul este ca lucrările să se desfășoare între orele opt și șaptesprezece, când eu sunt la serviciu. Am alergat prin Dedeman de-am făcut febră musculară. La culori am stat cel mai mult: „E prea deschisă”, „E prea închisă”, „E prea pală”, „E prea acră”, „E prea ca la țară”, „Eu vreau ceva pe verde”, „Renunță că-ți pun un pom în cameră” și le-am lăsat pe fete să se certe. M-am dus să caut o chiuvetă, mi-a spart-o Veta și am dat de un scaun de WC. Arăta ca un fotoliu cu „telecomandă” și avea un preț…! De aveai plombe, le pierdeai, de nu, măturai pe jos cu fața. Să dai atâția bani ca să te caci în el? „Da’ ce mama zmeului face ?”… l-am întrebat pe un lucrător din zonă. A început o discuție ca la culori: „Spală”, „Da’ de călcat, calcă?!”, „Nu, dar face clismă”, „Unde-i clistirul?”, „Nu știu la ce va referiți dar, se modelează după utilizator”, „Se poate transforma și în niște buze cărnoase, așa, să ne dea și-o satisfacție anunțându-ne… sunt buzele lui…?”. „Ăsta-i scaun pentru boieri”. Glumeam amândoi.
Astazi, citind mesajul postat pe facebook de acest Domn Goe al politicii românești pe care îl transcriu: „Am un mesaj pentru toți alegătorii PNL și USL: vreau ca PNL să rămână pe toate funcțiile pe care le deține, vreau să fie alături de mine, să îl dăm jos pe Traian Băsescu și să guvernăm țara”, mi-am dat seama că a fost scris pe scaunul de WC descris mai sus, în timp ce-i făcea clismă. Când s-a ridicat de pe scaun a constatat, cu satisfacție, („un mic detaliu, nu de orgoliu”) că se modelase sub forma buzelor lui Antonescu apoi,… a tras apa. Ce-nseamnă să fii boierI

Comentarii
  1. Draghia Margareta spune:

    Stimabile esti un boier…cam deocheat…dar imi placi asa…ce coincidenta si eu am fost ieri la Dedeman si mi am rupt picioarele dar asta cam a treia oara sa nu mai pui la socoteala Practiker si Arabesc asta ca nu prea am avut ce face si am renovat casa parinteasca in care nu mai locuia nimeni si m am gasit eu mai inteligenta ca sa nu zic altceva ca stiu sa zic asa ca mi am vandut apartamentul si m am mutat la casa cu curte si gradina und voi deveni si eu in viitorul apropiat un fel de boieroaica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s