Nu numai ciolanul…

Posted: iunie 12, 2014 in Scrierile mele

Eu când văd un popa, văd negru în fața ochilor…c-așa sunt îmbracați, de parcă sunt în doliu. Le-o fi murit cineva ?! Odihnească-se-n pace! Numai ei n-au pic de odihnă, ne-au umplut de lăcașe și în curând vom avea numai „orașe cu trei sute de biserici”. N-au odihnă, sapă! Măcar ei sapă cu „cap”. N-am auzit de vreun popă pe care s-a surpat pământul în afara celui, intentionat, azvârlit cu lopata la înmormantare. Deschid o paranteză. Nici să săpăm șanturi nu știm, atât de proști suntem. Nu există an să nu aud că a mai murit unul îngropat de pământ. N-am învățat nimic. Inchid paranteza și revin la săpatul popilor. Nu știu cum dracu fac de găsesc niște oase cărora preoțește le spun moaște. Le scot de sărbători, la pupat,… și lumea credulă se-nghesuie mai ceva ca la pomenile electorale. Ca să mergeți la sigur, garantat sută la sută, câteva propuneri „clocite” de ieri. O să fiți boieri, deștepți și educați, sănătoși tun…hai să vi le spun:
Probleme cu banii: falanga degetului mic…îi primești în plic. Aici sunt două probleme: dacă ști ce-i o falangă și nu ști ce-i degetul mic, nu iei nimic; dacă ști ce-i degetul mic și nu ști ce-i o falangă, ei o rangă…de la mine, ca n-ai învațat bine.
Un indiciu pentru serviciu ar fi degetul mijlociu. Pentru câștig mare de la piciorul stâng. Cel drept e bun pentru accept de dosar. Ca să fii apt sau aptă e bine de completat cu rugaciuni la Sfântul Așteaptă.
La examene, să n-o dai în bară… pupă zona lombară. Mai avantajos ar fi mai jos și ca să fiu concis m-am gândit la coccis (popular, început de coadă, adică noadă). Nu-ți fie teama! „Gaura” dispare-n timp.
Vara, de ai probleme cu canicula, cea mai bună e clavicula iar, pentru indivizi cu hemoroizi…femurul. Garantat, nu vor mai avea probleme cu… rima.
Ca să n-aveți probleme de sănătate e bine să le pupați pe toate.
Politrucilor le-ași recomanda osul sacru că prea guvernează ca dracu dar, ei pupă numai ciolane și oase carpiene, fură ca niște hiene.

Comentarii
  1. florin spune:

    Popa sef cere si daca primeste asta este.Prost nu este cel care cere ci cei care dau.Popii=unguri.

Lasă un comentariu