Cei patru evangheliști…

Posted: iulie 18, 2014 in Scrierile mele

Ieri am primit un colaj cu „reportaje” diferite (http://www.criterii.ro/index.php/en/national/9637-l-au-vazut-zeci-de-mii-trebuie-sa-il-vada-18-milioane-daca-nu-l-vedeti-nu-aveti-dreptul-sa-votati), atât de aiurite, văzute azi, că nu mai înțeleg nimic, afectându-mă epidermic de mi s-a făcut părul băț pe mâini și picioare, de indignare. Deontologic vorbind i-aș trimite pe acești „jurnaliști” la un cabinet stomatologic să le „re-plateze” măseaua de minte, să-și aducă aminte de perioada cănd, poate au avut norocul s-o ia pe „coajă”, de la mama și mama mamei lor, în cei șapte ani de-acasă, măcar pentru minciună.
La cât căcat au mâncat, la o adică, Ciuvică sau Badea și Gâdea, sub formă de glazură pe o acadea (precum bănuiți, sunt bine plătiți) ar trebui să le „stingă” cineva lumina. Deontologia o comandă patronul. Am auzit că și la Digi 24 ar fi cam așa „Ne vom despărți de oricine (se refarea la un jurnalist dat afară) nu împărtășește valorile în care noi credem…” In ce valori credeți? Jurnalistul (nici nu știu dacă trebuie sa-l pun între ghilimele) a îndrăznit să-l critice pe cel mai cinstit prim ministru al României, un om de-o integritate morală de stă mata în coadă de la Burebista până-n zilele istea.
L-am văzut pe Gâdea. Ăsta și la mate a învățat prost aducându-mi aminte de expresia cu cei patru evangheliști care erau trei… Intr-un interviu cu Crin, pe care l-a lins pe toate părțile cât a fost de-al lor, cu venele de la gât umflate, s-a oprit din scuipat și aproape a țipat la Crin. Aveți o obsesie (asta am adăugat-o eu), dintre care „vă spun două: Gâdea, Ponta și antena trei”

Comentarii
 1. Io spune:

  Daca ai ajuns sa-i ridic statuie si lui turcescu … Ca, asta faci tu, pe sest, imaginandu-ti ca nu se prind toti prostii, ci numai unii ca mine. Banuiesc ca ai oglinda buna in baie, care … nu te arata. Altminteri, ai lua-o la pumni.

 2. Nora spune:

  Cei patru evanghelisti erau trei .. Luca si Matei , sau unul dintre ei 😛

 3. Gheorghe Boros spune:

  ………………..Luca,fiul lui Matei

 4. Aglaia Dimofte spune:

  Nu trebuie sa ne surprinda nimic, asa cum se intampla sus se intampla si pe alte paliere (ma refer la invatamantul superior despre care am informatii). Regnul Badea, Gadea, Ciuvica etc. exista peste tot. Era o poezie frumoasa.. „si l-am prins cu rata-n gura si se jura ca nu fura” , aceasta este caracteristica timpului pe care il parcurgem.
  Dar, trebuie sa ne bucuram de timp, de soare, de aer, de frunze, de flori…..
  Toate cele mai bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s