Prezidențiabilii vs reclame

Posted: septembrie 26, 2014 in Scrierile mele

Primul semn al „dreptei unite” este dat de numărul candidaților la președenție. „Cele mai bune salate făcute cât ai bate din palme” s-au gandit ca „Toamna asta bucuriile sunt cu 15% mai mari”. Rămâne de văzut pentru cine. Oricum, toți ne îndeamnă să-i votăm „pentru o viață mai bună”. Vă recomand Carrefour.

Astăzi:

Vadim Tudor, la a cincea încercare, parcă venit de pe „Tocmai.ro” sau din „programul rabla”. In timp ce-și bălăcarea fostul „tovarăș” îi sună telefonul: „Mâțișor, s-a-ntâmplat ceva?!” „Nimic dragă, sunt cu Funar la spălătorie”.

Mai avem și pe alții de prezentat. Călătoria continuă.

Comentarii
  1. Gheorghe Boros spune:

    Raman la convingerea mea:NIMENI NU VA MAI BENEFICIA DE VOTUL MEU IN ROMANIA si anume:intrucat TOTI candidatii IMI VOR BINELE nu-i vor lasa sa mi-l ia si in consecintza imi voi anula voluntar votul VOTAND TOTI CANDIDATII(14 stampile).Daca toti romanii ar face asta,atunci candidatii vor fi votati doar de prietenii lor si de membrii familiilor(pentru ca si asa NU AU A LUCRA DECAT PENTRU ACESTIA nu si pentru tot poporul)DIXIT! Octavian Paler spunea:”Daca in Romania vor aparea constiinte care nu se vor vinde atunci mai avem o sperantza”

  2. ispas spune:

    Frumos ! Astept s alte opriri !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s