Mândru că sunt român

Posted: noiembrie 17, 2014 in Scrierile mele

Citeam pe un blog, scris de un pontist nostalgic după USL că suntem o ţară de băsişti. Dacă a fi băsist înseamnă să nu-ţi placă furtul intelectual, minciuna, manipularea, impostura şi nesimţirea, ca să-i dau satisfacţie, mă declar băsist.  Cu toate jmecheriile, pomenile elecorale şi promisiunile făcute s-a votat anti-ponta. Alegerile le-a pierdut Ponta stârnind chiar ura multor români. I-am văzut pe Dragnea şi parcă n-avea mustaţa lui, pe Tăriceanu nedumerit ca pe podul de la Agigea, pe Iliescu tot mai pierdut în spaţiul mioritic (mai dragă) şi pe alţi simpatizanţi.Nu le veneau să creadă. N-am văzut-o pe Firea cea cu deraerea. Nu ştiu  dacă Ponta mai este mândru că este român. Eu sunt.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    Sunt bucuroasa de noua ordine. Cand am redactat teza am stat toata vara (eram in vacanta) in casa si am scris ceea ce era lucrat mai inainte. Nu este acelasi lucru cu plagtiatul. Desigur nu ma plang, a fost optiunea mea, dar nu se poate pune semnul egal. Trebuie sa speram intr-un nou inceput. Primul pas a fost facut.
    Toate cele mai bune!

  2. Vlad Constantin spune:

    Ponta a avut dreptate. Un presedinte care uneste. I-a unit pe toti impotriva lui. Victoria lui Iohannis a fost unul dintre putinele momente in care am fost mandru ca sunt roman. Caci, in rest, mi-a fost cam rusine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s