Trăim într-un basm.

Posted: martie 1, 2015 in Scrierile mele

Trăim într-un basm cu finalul clasic „Încălecai p-o şea şi v-o spusei d-voastră aşa”. Zmeul-zmeilor din palalul Victoria, doctor vestit, cu atestat „meștesugit” lucrat, în colaborare cu un meseriaș ajuns puscariaș, s-a pus pe „vindecat” o nație în prag de terminație. Se luptă cu un Făt-frumos trimis de o opoziție aflată în prag de inaniție. Lupta este clasică, la „trântă”. O trântă în programe. La prima confruntare, Făt-frumos a fost vârât în rahat pân’ la genunchi. Vestea s-a răspândit în toată țara.
La sate, oameni adunați, la sfat, într-un bar, cer sa fie campanii electorale lunar. Cererea este cu temei, nu mai au făină, zahăr și ulei.
La orașe politicul are ambiția să legalizeze prostituția. Bugetul va fi consolidat de pensionarii, care renunță la alba-neagra pentru viagra. Criza financiară nu va mai fi o pacoste și fâțele cu „balcoane” din silicoane nu vor mai fi nevoite să se căsătorească din dragoste.
Restul, cei plecați din țară, vor trăi fericiți până la adânci bătrânețe.
Indiferent cine va învinge, dintre cei doi, le recomand aparatul Delimano, pentru încălzit apa instant…să nu răcească „spălându-se pe mâini”.

Comentarii
 1. Ercuta Ion spune:

  Nu conduce Romania nici „Dotore”, nici nemtul, nici Basescu…Romania este condusa de SRI cre este o organizatie jidano-americana (puteam sa spun iudeo-.. dar mi-a placut mai mult asa). Basescu dupa ce a vazut pozele de la Paris cu cele trei gratii avea decretul de mazilire a lui Coldea pe birou doar sa-l semneze, dar dupa ce a primit un raport „convingator” de la SRI si-a schimbat cu 180 grade parerea. Sunt sigur ca acel raport cuprindea cateva amenintari din dosarele lui Basescu pe care le are SRI. Oare Basescu este chiar asa de usor de convins?…Daca Elena Udrea nu-l ataca pe generalul cu patru stele Coldea ramanea si frumoasa si cinstita…Unul din cei mai prosti ministri actuali este cel al finantelor D.V. care scoate niste legi aberante… Unde a vazut el, boul dracului, in vreo tara ca se aduce bon fiscal pentru orice comanda adusa la masa la restaurant. Bonul fiscal, daca nu a aflat si D.V. se elibereaza dupa ce ai facut plata…inainte de a pleca cu marfa…Eu avand si o microintreprindere in apartament voi plati anual 6120 lei in plus fata de impozitul 3% pe venit si voi plati un impozit marit de 10-20 ori pe sufragerie…Nici comunistii in istoria cea mai crunta a lor nu s-au comportat astfel cu cei pe care doreau sa-i distruga (nici nu veneau cu mascatii). Mai am putin si devin terorist sau…haiduc.

  • Gheorghe Boros spune:

   Teroristi si haiduci ar trebui sa devina cam 75% din populatie care ESTE PUSA SA ACOPERE ((prin legi aberante in care intra si codul fiscal-nu i-ar mai muri multi inainte celui(celor) care l-a(l-au)inventat))FURACIUNILE FACUTE DE CEI PUSI SA CONDUCA,INDIFERENT DE CULOAREA POLITICA.Bine a spus cineva,toti cei care au furat banii statului sa faca puscarie pana in ziua in care o sa fie acoperit prejudiciul.SUBSCRIU

 2. Ercuta Ion spune:

  Zilnic, cei care ne conduc (ne stapanesc) aduc dovezi ca ei habar nu au de cum se scoate un ban in Romania. Ei traiesc in alta tara, imaginara si complet diferita de Romania. Cred ca vor reusi sa ne distruga, Decebal tot prin tradare interna a fost invins…Istoria se repeta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s