Rămâne de văzut

Posted: iunie 6, 2015 in Scrierile mele

Bogdan Chirieac; „Nu există, după știința mea, în lumea civilizată, un premier al cărui mandat să poată fi întrerupt de către o acțiune a justiției”.
Probabil se referea la acțiunea Justiției împotriva vreunei babe, slabe, în prag de inaniție, ce-și dorea să cumpere un gram de marmeladă vânzând verdeață la un colț de stradă.
M-a surprins Johannis, omul căruia nu-i place să fie întrerupt când tace.
CTP : „Refuzul lui Ponta de a demisiona este logic și așteptat. Dacă Ponta a putut să îngroașe obrazul în cazul plagiatului, o să poate și acum. Nu îl văd având un moment de demnitate, mândrie să își dea demisia,….”
Unde s-a mai văzut, vreodată, onoare sau demnitate la vreun politician român. Mi se pare normal. Un sociolog clujean a scris că românii nu ar fi chiar așa de deștepti cum se spune. Acesta ar fi motivul pentru care Ponta are în ADN „mândria de a fi român”. O „mândrie” cu care a pierdut alegerile. A plecat în Dubai să se reculeagă iar primarii PSD, de la sate, au umblat din ușă-n ușă pentru a recupera uleiul, zahărul și faina date în campania electorală. Alți președinți de partide, în situații similare, fără a fi mândri că sunt britanici, au demisionat. El se bazează că ar fi fost votat, ca premier, de popor și ar vrea să-l lase, măcar în chiloți (dacă la anul n-ar fi alegeri aș putea lăuda intenția) nu ca Taricianu, ce l-a lăsat în curul gol. Se bazează pe „lyke-urile” din facebook și pe sondaje unde, 90 din 100 de români sunt de acord cu el, 10 sunt impotrivă, iar pe ceilalți nu i-a întrebat nimeni. A trimis scrisori la toate ambasadele, inclusiv la socilaiștii din UE, plângându-se de Justiția română. N-am auzit vreo reacție, încă. Era, deja, depistat la controlul medical ca fiind „xeroxpozitiv”.
Logica lui este simplă : „Ca prim-ministru sunt împotrivă, ca deputat sunt pentru”. Rămâne de văzut.

Comentarii
  1. erpronav spune:

    Tot ce a atins acest maimutoi a spurcat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s