Cicul mic

Posted: Iunie 9, 2015 in Scrierile mele

Nota: bănățenii știu ce-nseamnă „cic”

Tăriceanu s-a îmbolnăvit grav de când s-a rătăcit pe podul din Agigea. Nu și-a revenit. A rămas „pierdut”. Nici dat în urmărire generală nu mai poate fi găsit. Dupa el, borfașii și hoții (penalii, mai pe scurt) din Parlament au imunitate în beneficiul nostru. Adică, mai pe șleau, hoți sub acoperire. E tare neisprăvitul. Iată ce a declart rătacitul:
„Este dreptul constituţional al Parlamentului să decidă în cazul unor astfel de solicitări din partea justiţiei pentru că în spaţiul public nu o singură dată în ultima vreme şi astăzi am văzut diverse comentarii legate de imunitate. Imunitatea nu este un privilegiu, imunitatea care este acordată parlamentarilor este, în final, în beneficiul cetăţenilor pentru că cei care sunt în Parlament au obligaţia şi responsabilitatea să reprezinte interesele cetăţenilor în Parlament, prin urmare, în momentul în care unui parlamentar i se ridică imunitatea, nu este el, în primul rând cel care este afectat, ci cetăţenii care sunt lipsiţi de reprezentarea necesară”.
Colac peste pupăza. Ponta nu demisioază să nu fie haos în țară. N-a specificat în ce țară. Vorba rătăcitului. Dacă fură, fură în „beneficiul cetățenilor” din țara pe care o guvernează. Dacă ieșim în stradă ne amendează punându-l pe Tiberiu Nițu să ne deschidă șlițu’ să ne verifice dacă avem ciocul, pardon, cicul mic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s