De tot rahatul

Posted: august 9, 2016 in Scrierile mele

Pușcăriașul Borcea divorțează. Soția lui își cicatrizează sufletul, la soare, în Miami Beach, mâncând șaorma (să nu te îngrași, dragă!). Știrea a dat peste cap chiar și o babă cu handicap, una cam zurlie din Baia Sprie. Are pensie, după urmaș, mică. Și-a oferit serviciile declarând că este așa cum spune vorba… bună la făcut ciorba. Așteptăm reacția lui Borcea în emisiunea „Mama mea gătește mai bine”.
Fosta unui tânăr politician, un fel de bourean, o speranță a boxului românesc, va naște. Ține in secret autorul. Vom citi pe burtiera din emisiunea concurs: „Am întrebat o sută de români”, „Coadă la primarie pentru recunoașterea copilului”.
Bani pentru biserica Mântuirii neamului. A fost invitat la dezbatere, telefonic, un scriitor de renume mondial ale cărui cărți stau la mare cinste în Senatul american, cel mai îndrituit în ale celui de Sus. Așa s-a spus. Lumea îl stie de Gigi, un fel de Gogu, care îl știe și pe Papă, dacă mai țineți minte bancul. Nici-o reacție la „Trinitas” și „Totul despre banii tăi”.
Aș putea continua cu vedete, marionete chiar și cu schelete. Voi, televiziunile, ați „umflat” nimicuri, care ajung de notorietate și vă mirați „cum dracului sunt asa de sus în sondaje?” Sunteți de tot rahatul.

Comentarii
  1. Noni spune:

    Le-aţi putea grupa sub genericul „Ştiri alerte, incerte, inerte” 🙂

  2. bibiguli spune:

    Greu se castiga painea in televiziuni…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s