Mie nu mi-e frică de Băsescu

Posted: august 7, 2012 in Scrierile mele

Căcărău Crin dupa ce, în sfârşit, a fost sculat din somn pentru investire de miniştrii, e drept cu greutate şi încă ameţit de atâta dormit, ne-a precizat:
„Aşa ceva e absolut inadmisibil şi, d-le prim ministru, d-lor miniştri, e de datoria noastră să transmitem cetăţenilor celălalt mesaj: nimeni în România nu trebuie să se mai teamă, nimeni nu se poate lăsa intimidat de ameninţările unui om condamnat de votul poporului.” Exact ca în anii 50′ când decidea Tribunalul Poporului. Se crede deja preşedintele României.
Vreau să-i spun lui Căcărău că mie nu mi-e frică de Băsescu, în schimb, de guvernul condus de un plagiator, un hoţ dovedit, lipsit de onoare şi de bun simţ şi de un interimar cu apucături de pe vremea comunismului şi cu atitudini staliniste îmi este de-adreptul silă.

Comentarii
 1. Gigi Boros spune:

  Desi nici Ponta nici Antonescu nu sunt „blonde” cred ca se potriveste:

  O tipa blonda, superba, la volanul unei masini si mai superbe, opreste la semafor. Apare `aurolacul` de zona si-i cere o tigare. Blonda i-o ofera imediat ca sa scape de el. Intre timp, se pune de verde si tipa pleaca in tromba. La urmatorul semafor, in mod ciudat, acelasi individ:
  – Doamna, da-mi si un foc.
  Tipa ii da bricheta cu totul, ca sa-l vada plecat de linga portiera si porneste mai departe. La al treilea semafor, acelasi individ (spre exasperarea blondei):
  -Doamna, ai fost o dama buna cu mine asa ca, daca-mi dai 1 leu, te invat sa iesi din giratoriu

 2. Aglaia Dimofte spune:

  Dragi colegi aveti dreptate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s