Nimeni nu poate rupe pisica în două

Posted: februarie 14, 2014 in Scrierile mele

In țara în care trăiesc, oamenii sunt de două feluri: „băsiștii” impreună cu toți ceilalți ne-băsiști care-i critică pe anti-băsiști și evident „anti-băsiștii”.
Ce naște din pisică,… de când lumea și pământul,… de vina e „motanul”. Deschid o paranteză. Pentru mine „motanul” este tot pisică, n-am reușit să-l deosebesc niciodată. Vecinul meu, ne-a Costică, are o pisică și când i-am spus „Vai ce pisică frumoasă aveți!” nu m-a contrazis spunându-mi „Nu-i pisică! E motan.” Inchid paranteza. Din spusele „motanului” , el a contribuit substanțial (nu mă-doiesc) la „zamislirea” unei „pisici” supraponderale numită USL pe care i-a aratat-o „basiștilor”. Cu ochiul lui de pisică a „clopoțât” pentru primul plan de bătaie… „Jos Băsescu”. N-a reușit, adeverindu-se zicala că pisica cu clopoței nu prinde șoareci. „Motanul” n-a avut nicio vină si împreună cu cei ce i se pisicesc la picioare au dat vina pe CCR. Din păcate pentru ei, acolo au fost și niște oameni ce nu au uitat „artimetica”, adică 48 este mai mic decât 50 și 7,4 milioane nu-s egali cu 11 milioane. Deh, ceasul rău,…pisica neagră. La putere fiind, la început lapte și miere, atât Ponta cât și Crin umblau cu pisica în straiță. Ponta, mai jmecher, cand îi murea pisica o arunca în ograda lui Crin sau în a cui nimerea. Constantin a „tors” motanului acordul ACD, cum că al doilea om în stat trebuia să fie de la PC. Crin nu recunoaște (deși capra are raie, tot cu coada sus). Ieri, „motanul” a iesit pe post. Arata ca o mâță ploată si ne-a explicat ca la noi numeni nu poate rupe „pisica” în două.

Comentarii
  1. Focu spune:

    Corect comentariul.Dar Romanii vor intelege vreodata ca niste marionete?Iata referedrumul cu privire la” limitarea” numarului de parlamentari (nemernici) nu se se pune,ca la curve!!!!GF

  2. Focu spune:

    Erata „sant” acolo, unde trebuieGF

  3. Miki spune:

    Si avand in vedere ca prin definitie „pisica e un caine care te uraste” inteleg acuma si de ce latra cateii motanului.

Lasă un comentariu