Autostradă suspendată

Posted: martie 28, 2013 in Scrierile mele

Stau în Agigea şi de două zile, când mă scol dimineaţa, văd afară zăpadă. Nu mai ştiu dacă vine Paştele sau Crăciunul. Dacă deschid televizorul la ştiri dau de aceiaşi analişti, de aceiaşi reporteri şi moderatori întorcând, când pe faţă , când pe dos, evenimente politice şi economice. Tot cele de la Crăciun sunt şi acum de Paşte, condimentate cu părerile celor doi foşti mari lideri ”cinşpe case” şi “Mihaela dragostea mea” . Mai apare şi Crin, o caricatură ambulantă. N-am văzut, în viaţa mea, un om care să se strâmbe în halul în care o face Crin. Cred că e bolnav şi muşchii feţei îi joacă feste. Nu-i poate controla. Ii recomand un esthetician, poate-şi pune nişte silicoane. Totusi, nimeni nu-l întrece pe primplagiatorul ţării care, probabil este angajat part time, ca analist politic. Aşa este, când ai rezolvat toate problemele ţării, îţi găseşti timp şi pentru gargară şi doar i-am spus de nenumărate ori “mă !, nu mai rânji! Termina cu glumele tale, că-s fâsâite !” Incearcă să dea copy-paste la discursul lui Basescu, înlocuind hăhăiala cu un rânjet. Nu-i iese dar, este perseverant.
N-aş fi spus toate astea dacă nu-l auzeam aseară pe Băsescu. Nu sunt fan Băsescu dar, m-a amuzat copios răspunsul lui la o intrebare a lui Turcescu, legată de spusele primarului capitalei, că în doi ani bucureştenii nu vor mai plăti încălzirea apartamentelor.
Băsescu a răspuns: asta este de domeniul “autostradă suspendată”.

Comentarii
  1. Aglaia Dimofte spune:

    Sunt de acord cu tot ce ai scris. Marea problema a timpului pe care il parcurgem este ca, sunt personaje care nu vad ,mai departe de nasul lor, nu au simtul realitatii, cred ca sunt perfecti si ca restul nu conteaza etc.
    Toate bune si foarte bune!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s