Ultima postare

Posted: iunie 7, 2012 in Scrierile mele

Din ce în ce mai des, am senzaţia că-n ţara asta, în care, înca mai trăiesc, nu ne mai înţelegem deşi, aparent vorbim aceiaşi limbă. Spun aparent, deoarece a apărut, un nou dialect, politic deşi, avem un ţel comun, spre un trai mai bun. A apărut dialectul, numit de unii, USLameza. Dacă iţi trece prin cap să-i critici pe ăştia din comunitatea USLameză, te-ai ras, eşti terminat, glugi de coceni te fac. Ei au un principiu, cine nu-i cu noi e împotriva noastră. De ce nu ne-nţelegem? Vă dau câteva exemple:
– Băi, şi USLamezii fură.
– Recunoaştem, USLamezii fură în opoziţie
– Noi recunoaştem că Băse ne minte, dar şi Ponta minte
– Aicea ai dreptate, Băse minte, dar Ponta are minte
Am putea continua cu însuşi, ca verb, dar ne va sări în cap Vanghele, ţelul lor este să ajungă cât mai în sus şi în USLameză, aşa se scrie la plural în-suşi, ca ei e mulţi. Am putea continua, tot aşa, da-s obosit.
Este ultima mea postare pe blog. Nu vreau să mă cert cu nimeni. Nu vreau ca din cauza unor proşti care, ne conduc, să-mi pierd prietenii, cei care sunt, şi dacă mai sunt. Vă mulţumesc celor ce m-aţi citit, dacă m-aţi citit. Celor ce-au comentat, chiar dacă m-au înjurat. Le mulţumesc şi celor ce au dat numai clik, din greşeală şi îmi cer scuze c-au pierdut timpul şi l-au accesat pe Aron în loc de Aaron. Si pentru că încă mai am o inspiraţie “bolnavă” am scris:

Postumă

Nu. Nu vă gândiţi la ce mă mai gândesc eu, din când în când, cu oarecare amărăciune,… la viaţa ce se scurge precum un izvor….aşa cum spuneam, hăt, acum câteva luni dar, mi-am amintit de Ion. Ion Ghica, cine îşi mai aduce aminte de el şi de nişte cuvinte memorabile, pe care le “împrumut” pentru nepoţi şi cititorii de azi, acum când încă mai trăiesc momente de inspiraţie “bolnavă”, ca să nu-mi scape idea, am să-i rog pe cei ce-mi-au “devorat” clipele să se gândească la ele ca la un mort….numai de bine.

Sa fiti iubiti si iubitori.

Am decis
Nu-s tromboane
Am tras obloane
Aron After 65 s-a-nchis

Comentarii
 1. TZE spune:

  Dacă si numai dacă a trecut şi pe la tine bolunzenia politichiei (te aşezasem între critici!)
  actuale,atunci se merita doar să te tratezi , dar să nu închizi blogul!
  Deşi nu toţi colegii navalişti şi-au dat cu părerea (cum de altfel nu am făcut-o nici eu)
  pe marginea fiecărui input, consider că blogul tău poate fi pe mai departe un centru mic-mic, dar necesar, de coeziune pentru noi;nu este necesar să postezi în ritm zilnic;se poate şi mai răruţ…abordând şi alte teme.
  Te rog aşadar să tragi „obloane” transparente,sau să treci pe un alt leyer,barem după
  ce te mai răcoreşti pe 10 iunie!
  Păstrează ceva din buna-dispoziţie cea de toate zilele !Şi din cauza mea !

 2. Sebi spune:

  Eu sper ca e totusi 1 aprilie! …..si mai sper ca si miine o sa citim o noua postare…..!

 3. Aglaia Dimofte spune:

  Draga Baroane, am auzit un cantec simpatic, care spunea: ” viata-i di vina” si asa este. Imi permit sa-ti fac o recomandare, scrie romane sau nuvele politiste. Multi autori au scos si bani din aceasta activitate, dar nu renunta la scris. Cred ca trebuie sa schimbi domeniul, lasa politica care are o singura directie si un singur sens, vertical in jos.
  Astept romane politiste.
  Toate cele mai bune!

 4. Miki spune:

  Dupa 7972 de accesari pe site tu te lasi? Noi ce mai citim seara? Sau te-ai inchis asa temporar cum e campania electorala… Pana dupa alegeri. Recunosc ca nu sunt fan politica dar citeam ce scriai.

 5. suarez spune:

  Nu cred ca renunti la placerea de a scrie.Nu tine in tine ce doare,descarca tot raul acumulat ,pentru ca impreuna cu tine,pe aceasta cale,probabil unii gasesc o alinare.
  Tare curios sunt cum vei continua.
  Toate cele bune
  Suarez

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s